PSD Teleorman, urare de ziua „patriotului” Liviu Dragnea: Ne-a insuflat puterea de a lupta pentru România

PSD Teleorman i-a transmis o urare lui Liviu Dragnea de ziua lui, numindu-l "patriot" care "insuflă puterea de a lupta pentru România". Penitenciarul Rahova i-a refuzat lui Dragnea cererea de permisie de ziua lui.

28 oct. 2019, 08:27
PSD Teleorman, urare de ziua „patriotului” Liviu Dragnea: Ne-a insuflat puterea de a lupta pentru România

„Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA!

LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA!
Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, îi urează PSD Teleorman lui Liviu Dragnea.

Şi Codrin Ştefănescu i-a rămas fidel lui Liviu Dragnea, urându-i să se întoarcă acasă cât mai repede.

„Astāzi e ziua lui de nastere! Iar prietenii nu au uitat asta. Sā fii puternic, camarade! Te asteptām cât mai curând acasā!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook. 

Directorul Penitenciarului Rahova i-a respins lui Liviu Dragnea cererea de permisie de o zi, pentru a-şi sărbători aniversarea acasă, după ce solicitarea fusese aprobată de comisia penitenciarului.

Liviu Dragnea  a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

Conform rechizitoriului, Liviu Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi, de fapt, activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA.