PSD, UNPR, PC şi PLR vor forma o nouă alianţă politică: Uniunea Social Liberală 2.0

Publicat: Luni, 10 Noiembrie 2014 11:19 // Actualizat: Luni, 10 Noiembrie 2014 11:26 // Sursa: romaniatv.net

Toate partidele care au decis să-l susţină pe Victor Ponta în al doilea tur de scrutin vor face împreună o alianţă politică, o alianţă care va fi înregistrată la tribunal. În această alianţă intră PSD, PC, UNPR, dar şi PLR.

PSD, PC, UNPR şi PLR vor înfiinţa o alianta care se va apropia ca nume de defuncta Uniune Social Liberală (USL), în aceste zile urmând să fie semnat un protocol în acest sens, dar şi actele pentru înfiinţarea legală a alianţei. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Victor Ponta: Decizia de a reface USL este foarte clară

Noua alianţă nu va purta numele exact de Uniunea Social Liberală, ci i se va adăuga o literă în plus, particulă, o variantă putând fi USL 2.0, aşa cum spunea zilele trecute premierul Victor Ponta.

Încă se mai poartă discuţii asupra acestei alianţe, dar este cert că va deveni o alianţă politică, o alianţă înregistrată la tribunal. În protocol se stipulează că vor colabora, vor forma împreună guvernul, dar vor merge împreună şi la alegerile locale ţi parlamentare din 2016.

Nu este prima dată când se afirma posibilitatea acestui acord de guvernare între aceste partide. "Imediat după primul tur, vom face un acord de guvernare care va spune foarte clar că noul guvern, de fapt, noul prim-ministru va fi desemnat prin acordul tuturor partidelor, PSD, PC, UNPR, UDMR, PLR, şi noul guvern va avea în compoziţia sa, cu funcţii de miniştri, secretari de stat, reprezentanţii acestor partide", declara Ponta la finalul lunii octombrie.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. ACL: Ponta să se delimiteze de Vadim şi să ceară anularea acordului UNPR - PRM

 loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 nov 14:00
...politică, o alianţă care va fi înregistrată la tribunal. În această alianţă intră PSD, PC, UNPR, dar şi PLR. Citește mai departe…

...
10 nov 12:03
...care va fi înregistrată la tribunal. În această alianţă intră PSD, PC, UNPR, dar şi PLR. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
10 nov 11:36
...politică, o alianţă care va fi înregistrată la tribunal. În această alianţă intră PSD, PC, UNPR, dar şi PLR. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8068
RON
27 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H