PSD vine cu un nou atac: Nu Cîțu trebuie să plece acasă, ci guvernul Cîțu!

PSD vine cu un nou mesaj pentru coaliţia de guvernare. Social-democraţii spune că nu doar Cîţu trebuie să plece acasă, ci întregul guvern condus de acesta.

06 sept. 2021, 10:23
PSD vine cu un nou atac: Nu Cîțu trebuie să plece acasă, ci guvernul Cîțu!

PSD vine cu un nou atac. Liderii socialişti spun că singurii vinovați pentru dezastrul în care se scufundă țara, de la o zi la alta.

PSD vine cu un nou atac: Nu Cîțu trebuie să plece acasă, ci guvernul Cîțu!

„ Nu Cîțu trebuie să plece acasă, ci guvernul Cîțu!Mersul cu pâra pe la Înaltele Porți este reflexul unor oameni mici şi frustrați, consumați de egouri în numele cărora ei – fie penelişti, fie userişti – sunt gata să arunce în aer o țară ai cărei cetățeni resimt deja, pe propria piele, consecințele catastrofalei guvernări PNL/USR.

Dar, ca orice improvizație, mariajul de conveniență dintre PNL şi USR n-avea cum să aibă viață lungă. Şi PNL, şi USR sunt burduşite cu politicieni cărora le este complet indiferent prețul pâinii, aliment de bază pentru români, valoarea salariului minim pe economie sau dacă facturile la gaz vor asfixia, în această iarnă, sute de mii de români şi pe familiile lor.
Le este indiferent dacă un tren cu elevi întorşi din tabără rămâne blocat în câmp: ei numesc asta «revoluția bunei guvernări».

Şi PNL, şi USR sunt îmbibate de politicieni tranzacționişti gata să vândă tot ce se poate vinde: țara şi resursele ei, în principal, date la colț de stradă, bucată cu bucată.
Lor, dar mai ales aroganților din USR, le reamintesc că:
Nu PSD a adus Euro în prag de 5 lei
Nu PSD a adus datoria publică la 50%
Nu PSD a ratat PNRR
Nu PSD a bubuit facturile la energie
Nu PSD a crescut prețurile la alimente
Ci tocmai cei care, în decembrie 2020, ne explicau că alegerile au fost câştigate de «dreapta», anunțând iminenta revoluție a bunei guvernări şi absorbția a 80 de miliarde euro.

Imediat după alegerile parlamentare, Barna declara că mesajul transmis de electorat este că «nu se poate face o guvernare fără USRPLUS şi acest lucru ni-l asumăm».
Azi, acelaşi ipocrit Barna, caută voturile «ciumei roşii» care să-l scape de guvernarea care, în decembrie 2020, nu putea să existe fără USR.

Nu e vinovat PSD că USR nu poate evada, şi nici nu-şi doreşte să o facă!, din circumstanța unei guvernări păguboase pentru români, în care useriştii au încă pe mână portofolii din care erau obligați să livreze, dar n-au livrat nimic cu excepția postărilor pe Facebook (Transporturi, Sănătate, Fonduri Europene etc).
Tocmai de aceea, nu Cîțu trebuie să plece acasă, ci guvernul Cîțu în întregime, cu pletora sa de sinecurişti veroşi PNL & USRPLUS, singurii vinovați pentru dezastrul în care se scufundă țara, de la o zi la alta. Şi iarna încă nu a sosit.Europarlamentarul Dragos Benea, vicepreședinte #PSD”,  spune PSD, într-un mesaj.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu s-a hotărât. Semnează moțiunea de cenzură înaintată de USRPLUS-AUR: Noi vom vota moțiunea USR-PLUS-AUR, dar vom avea și o discuție politică


loading...
Partenerii noștri