FLAGRANT. Psiholog de la DGASPC Sector 3, reţinut după ce a luat 500 de euro MITĂ

Un psiholog de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 3 a fost reţinut pentru luare de mită, fiind prins în timp ce primea 500 de euro de la o persoană pentru a interveni în soluţionarea unui dosar privind instituţionalizarea într-un centru a mamei acesteia.

RomaniaTV.net
25 apr. 2013, 17:56
FLAGRANT. Psiholog de la DGASPC Sector 3, reţinut după ce a luat 500 de euro MITĂ

Florenţa Negrea, psiholog la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 Bucureşti, a fost prinsă, miercuri, în flagrant de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti şi ofiţerii de la Serviciul Anticorupţie Bucureşti.

Flagrantul a fost organizat după ce o persoană a reclamat, în 22 aprilie, că Florenţa Negrea a cerut 1.000 de euro mită pentru a interveni la persoanele care urmau să soluţioneze dosarul mamei acesteia privind instituţionalizarea într-un centru de îngrijire şi asistenţă socială, arată joi Parchetul Capitalei, într-un comunicat de presă.

Florenţa Negrea a fost prinsă în timp ce primea 500 de euro de la denunţător, informează Mediafax.

Procurorii Parchetului Capitalei au reţinut-o pe Florenţa Negrea şi au cerut Tribunalului Bucureşti arestarea ei preventivă.

În aceeaşi cauză, asistenta medicală Georgeta Carmen Sebastian i-a dat, miercuri, denunţătorului două adeverinţe medicale pentru mama acestuia, fără ca femeia să fie examinată medical, actele având semnătura, ştampila şi parafa medicului P.I., au precizat procurorii.

Asistenta medicală este cercetată în stare de libertate, aceasta având interdicţie de a părăsi Bucureştiul pe o durată de 30 de zile, din 24 aprilie până în 23 mai.