Punctul Culminant la România TV: Dialog furtunos între Victor Ciutacu şi Alexandru Cumpănaşu: „I-auzi, mă! Hai că ne întâlnim în instanța de judecată”

Realizatorul emisiunii Punctul culminant l-a scos din direct pe Alexandru Cumpănaşu şi a anunţat că îl va acţiona în judecată. Şi Alexandru Cumpănaşu a ameninţat România TV cu instanţa.

25 ian. 2021, 23:52
Punctul Culminant la România TV: Dialog furtunos între Victor Ciutacu şi Alexandru Cumpănaşu: „I-auzi, mă! Hai că ne întâlnim în instanța de judecată”

Punctul Culminant la România TV, dialog dur între Victor Ciutacu şi Alexandru Cumpănaşu:

Victor Ciutacu: Ne dai în judecată, e dreptul tău. Zău dacă problema de personal a postului nostru te privește.

Alexandru Cumpănașu: Mă privește pentru că îmi afectează drepturile, Victor.

Alexandru Cumpănașu: Viața mea privată vă privește foarte mult. M-am săturat să faceți voi acuma rating pe seama mea la infinit. Totuși, sunt niște limite. Vă ajut de un an jumate, de când cu Alexandra. Ce nu înțeleg eu e că viața mea privată nu te interesează, dar vorbești de organele mele genitale, înțeleg că te-ai exprimat tu cu gurița ta…

Victor Ciutacu: Dacă vrei să ne întoarcem la subiectul acesta intru la fotografii în telefonul meu și îți arăt în direct… pe al tău nu pe al meu.

Alexandru Cumpănașu: Care era relevanța?

Victor Ciutacu: Dragul meu, nu eu am candidat la președinție și le-am trimis pe***ul femeilor, prietene.

(…)

Victor Ciutacu: Ne întoarcem la subiect sau nu?

Alexandru Cumpănașu: Ne întoarcem la subiect cum? Cu toate târâturile astea în direct?

Victor Ciutacu: Întrebare directă! Ai luat 40.000 de euro la plic în campania electorală, în Italia?

Alexandru Cumpănașu: Mergem pe bârfe? Ai luat 20.000 de euro o șpagă de la nu știu ce privatizare?

Victor Ciutacu: I-auzi, mă! Hai că ne întâlnim în instanța de judecată. Ești primul care spune treaba asta. Bătrâne, eu nu te-am sunat să ne punem poalele în cap.

Victor Ciutacu: Ai un răspuns corect la vreo întrebare?

Alexandru Cumpănașu: Tu nu ai nicio informație concretă.

Victor Ciutacu: Ba da, am o plângere penală că ai luat 40.000 de euro la plic.

Alexandru Cumpănașu: E o femeie care face videochat și care a fugit din țară.

Victor Ciutacu: Și ce dacă a făcut videochat, tu ai făcut mai videochat decât ea când ai trimis peni**ul unei femei măritate. Las-o naibii de treabă.

Alexandru Cumpănașu: Eu nu mă iau de amantele tale. Adică cine te crezi tu?

Victor Ciutacu: Băi, ai fost vreodată la cu**e cu mine ca să vorbești de amantele mele? Nu îți e rușine?

Alexandru Cumpănașu: Da` ție nu îți e rușine să vorbești cu mine așa? Da până când?

Victor Ciutacu: Nu mie îmi depune lumea plângeri penale că iau bani la plic, nu eu trimit peni**l la femei. Nu îți e rușine?

(…)

Victor Ciutacu: Tu ți-ai făcut publică viața privată. Ți-ai expus soția și copiii unor mizerii, de obsedat s*xual. Asta ai făcut.

Alexandru Cumpănașu: Ce ai făcut, mă?

Victor Ciutacu: Scoateți-l, mă, pe ăsta afară din direct!” a fost dialogul incendiar dintre cei doi.

Victor Ciutacu a acordat un drept la replică pe pagina sa de Facebook Simonei Cumpănaşu

Ministerul de Interne face anchetă la Jandarmerie în cazul protecţiei oferite lui Alexandru Cumpănaşu în 2019. Curtea de Conturi a stabilit un prejudiciu de 400.000 de lei.

Corpul de control al ministrului de Interne face verificări la Jandarmerie pentru a elucida modul în care instituţia a ajuns să îi ofere lui Alexandru Cumpănaşu protecţie şi un autoturism de lux în 2019, au declarat pentru G4Media.ro surse din Jandarmerie.

Ancheta Corpului de control a fost declanşată de un raport din august 2020 al Curţii de Conturi, care a stabilit un prejudiciu de 400.000 în bugetul Jandarmeriei ca urmare a creării dispozitivului de protejare a lui Cumpănaşu. Mihai Fifor, ministrul PSD de Interne de la acel moment, a fost cel care a decis realizarea dispozitivului de protecţie.

Alexandru Cumpănaşu, fost candidat la alegerile prezidenţiale din 2019 în urma ultra-mediatizării crimelor de la Caracal, a fost singurul român care a beneficiat în acel an de protecţie de la Jandarmerie, potrivit unui răspuns oficial al instituţiei, relatează G4Media.

Cazul Cumpănașu. Dosar penal in rem pentru incitare la ură și discriminare

Parchetul Sectorului 4 a deschis dosar penal in rem în cazul înregistrărilor lui Alexandru Cumpănașu pe rețeaua Tik Tok, pentru incitare la ură și discriminare.

”Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București a fost înregistrat la data de 06.01.2021 un dosar penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incitarea la ură sau discriminare, faptă prevăzută de art. 369 Cod penal, urmărirea penală fiind începută in rem.
În fapt, s-a reținut că în spațiul public au apărut o serie de postări și materiale video prin care o persoană care domiciliază pe raza Secției 16 Poliție, prin mesajele transmise a incitat publicul la ură față de o anumită categorie de persoane, în speță cadre didactice.
În prezent, cercetările sunt efectuate de lucrătorii Secției 16 Poliție, din cadrul DGPMB, sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, cauza fiind în faza administrării probatoriului.
Precizăm că activitățile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție”, transmit procurorii.

Articolul 369 din Codul Penal prevede că „incitarea publicului, prin orice mijloace, la ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”.

Alexandru Cumpănașu are peste 500.000 de urmăritori – mulți dintre ei copii și adolescenți – pe platforma socială chinezească TikTok, unde postează zilnic zeci de clipuri în care critică profesorii și sistemul de educație, cărora le adresează deseori cuvinte disprețuitoare. Mai mult, Cumpănașu are dese episoade în care țipă sau face aluzii cu tentă sexuală la adresa tinerilor.
Anchetatorii au verificat postările făcute de Alexandru Cumpănașu, fost candidat la prezidențiale, pe rețeaua Tik Tok, și cercetează discuțiile purtate de acesta cu minore de 15-16 ani și măsura în care aceste discuții intră pe teritoriul penal.