Pune bicarbonat de sodiu în apă și aplică soluția pe pereți. Rezultatul este uimitor și întrece orice vopsea!

Mulți români au decis să dea cu lavabilă albă pe pereți, ceea ce înseamă că locuințele lor se pot murdări mult mai ușor din cauza culorii pretențioase.

10 nov. 2021, 19:18
Pune bicarbonat de sodiu în apă și aplică soluția pe pereți. Rezultatul este uimitor și întrece orice vopsea!

Pune bicarbonat de sodiu în apă și aplică soluția pe pereți. Totuși, existp câteva trucuri simple, ce te vor ajuta să cureţi pereţii din locuinţă și să pară proaspăt zugrăviți.

Pune bicarbonat de sodiu în apă și aplică soluția pe pereți. Rezultatul este uimitor și întrece orice vopsea!

Bicarbonatul de sodiu este folosit pentru fel și fel de operațiuni, iar acesta face minuni și în cazul petelor de pe pereţi. Tot ce trebuie să faci este să pui într-un vas mic două linguriţe de bicarbonat de sodiu şi adaugă puțină apă. Amestecă până se formează o pastă. Cu ajutorul unei cârpe freacă peretele cu amestecul obţinut, până când pata dispare.

De altfel, pasta de dinți are un efect similar. Așa că ia o periuţă de dinţi veche, pe care pui pastă de dinţi. Atenţie, să fie pasta albă, nu colorată! Freacă pata de pe perete până când aceasta dispare. Apoi, cu o cârpă curată îmbibată bine în apă, poţi îndepărta resturile de pastă de dinţi, potrivit landia.ro.

De altfel, bicarbonatul de sodiu are numeroase beneficii și pentru sănătate și frumusețe. Adăugat în apa în care faci baie, poate ajuta la ameliorarea multor afecțiuni dermatologice.

Citește și: Iată cum poţi să calmezi arsurile solare. Trucul pe care trebuie să îl ştii pentru cea mai eficientă soluţie! Ingredientele sunt 100% naturale!
Bicarbonatul de sodiu lasă pielea curată şi hidratată în profunzime, eliminând cu succes atât toxinele din corp, cât și pe cele de pe piele. Alături de sarea Epsom, bicarbonatul de sodiu le vine în ajutor celor care au febră musculară sau dureri de spate.

Poți face cu bicarbonat de sodiu și o soluție naturală pentru ameliorarea simptomelor urticariei. Aplică pe zona cu pricina un amestec de apă și bicarbonat de sodiu, lasă să acționeze 10-15 minute, iar apoi fă un duș cu apă rece.

În cazul mahmurelii sau după o perioadă în care ai urmat un tratament cu antibiotice, pielea ta poate avea un miros neplăcut. Adaugă câteva plicuri de bicarbonat de sodiu în apa din cadă și vei scăpa de problemă.

Citește și: Toţi românii trebuie să ştie asta. Iată ce se întâmplă în organism când mănânci mămăligă. E singurul aliment care poate face asta