Pune bicarbonat de sodiu în turmeric. Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl știe! Rezultatul e extraordinar!

Nimeni nu are tenul perfect. Fiecare om prezintă o anumită imperfecțiune la nivelul feței, care se poate regla cât ai clipi cu două ingrediente banale.

02 feb. 2022, 16:35
Pune bicarbonat de sodiu în turmeric. Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl știe! Rezultatul e extraordinar!

Pune bicarbonat de sodiu în turmeric. Trebuie să știm că pentru afecțiuni precum petele maronii, tenul uscat sau acnee excesivă, există remedii de tip natural care, pe lângă prețul accesibil la care le găsim, sunt de obicei mai eficiente datorită diverselor proprietăți pentru piele.

Pune bicarbonat de sodiu în turmeric. Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl știe! Rezultatul e extraordinar!

Una dintre cele mai bune soluții pentru tratamentul feței este chiar masca pe bază de turmeric și bicarbonat de sodiu. Masca de față cu bicarbonat de sodiu și turmeric este considerată chiar tratamentul de aur pentru piele! De aceea, în acest articol StiriDiaspora.ro, explicăm pas cu pas cum să faci o mască de turmeric și bicarbonat de sodiu, dar și o mască de turmeric și lămâie.

Turmericul este un condiment cu excelente proprietăți antiinflamatorii și antiseptice care îl fac un remediu natural foarte eficient împotriva acneei, deoarece elimină grăsimile care înfundă porii pielii. De asemenea, este folosit pentru a îndepărta petele întunecate de pe piele datorită proprietăților sale depigmentante. Este foarte util pentru a preveni ridurile și îmbătrânirea prematură a pielii datorită puterilor sale antioxidante care ne protejează de radicalii liberi, iar cea mai bună modalitate de a o folosi este realizarea unei măști de curcumă pentru riduri. Datorită texturii și nutrienților cu proprietăți hidratante, este un bun exfoliant pentru piele, în special pentru cele excesiv de uscate.

Citește și: Bicarbonatul de sodiu, substanța care face adevărate minuni pentru rufele tale! Scapă de mirosuri neplăcute și dezinfectează mai ieftin și mai eficient decât orice produs de curățat!
 

Bicarbonatul favorizează curățarea feței, fiind un ingredient ideal pentru eliminarea impurităților și combaterea obstrucției porilor. Acest lucru se traduce într-o piele frumoasă și strălucitoare. Este ideal pentru tratarea pielii grase deoarece ajută la absorbția sebumului acumulat în derm și închide porii. Pentru pielea cu acnee, este un produs excelent pentru a favoriza drenajul coșurilor uscate. Dacă doriți să albiți o anumită zonă a pielii, aveți noroc, deoarece acest produs este un aliat natural pentru tratarea pielii cu imperfecțiuni și pentru a o ajuta să se albiască, unificând dermul pentru un aspect mai frumos.

Citește și: De ce e bine să pui bicarbonat de sodiu în șosete. Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină!