Pune folie de aluminiu în spatele caloriferelor. Trucul ieftin pe care trebuie să-l încerci neapărat în această iarnă. Vei fi surprins când vei primi factura la gaze

Puţine persoane ştiu că folia de aluminiu poate fi extrem de utilă pentru a reduce costurile la gaze. Aceasta păstrează foarte bine căldura la interior, reducând considerabil facturile.

09 dec. 2021, 08:40
Pune folie de aluminiu în spatele caloriferelor. Trucul ieftin pe care trebuie să-l încerci neapărat în această iarnă. Vei fi surprins când vei primi factura la gaze

Pune folie de aluminiu în spatele caloriferelor. Această metodă simplă poate reduce considerabil facturile la gaze pe timp de iarnă. Vei rămâne surprins în momentul în care vei primi facturile.

Pune folie de aluminiu în spatele caloriferelor. Trucul pe care trebuie să o încerci în această iarnă

Citeşte şi Trucul simplu care te scapă de căderea părului și previne albirea prematură. Ai nevoie doar de acest aliment banal!

Folia de aluminiu poate fi folosită cu succes şi în alte scopuri, nu doar la gătit. Puţine persoane ştiu că aceasta conservă foarte bine căldura la interior, reducând considerabil facturile la gaze.

Tot ce trebuie să faci ca să ai facturi mai mici în această iarnă este să aşezi această folie de aluminiu în spatele caloriferelor din casă. În acest fel nu vei mai pierde căldură şi vei consuma mai puţine gaze. Poţi folosi chiar folia pe care o ai în bucătărie.

O altă soluţie pentru a păstra mai bine căldura în casă este covorul. Acesta captează căldura în înterior De asemenea, covoarele te vor face să te simţi mult mai confortabil în casă şi te vor împiedica să mai creşti gradul de căldură din termostat, potrivit impact.ro. 

Ferestrele sunt la fel de importante atunci când vine vorba de păstrarea căldurii într-o casă. Şi folia cu bule de aer ar putea opri pierderea căşdurii din interior. De exemplul, la nivelul unei ferestre cu un singur geam se pot reduce pierderile de căldură cu până la 50%, iar pe o fereastră cu geam dublu până la 20%.  Este recomandat să folosești folie cu bule mai mari, deoarece acestea vor permite să pătrundă mai multă lumină în casă.

Citeşte şi Pune bicarbonat de sodiu și lămâie în apă fierbinte. Trucul care alungă răceala imediat! Rezultatul e uimitor