Pune gheaţă pe acest punct şi corpul tău se va schimba definitiv

Medicina chineză vede corpul nostru ca pe un sistem energetic complex, care poate fi influențat de apăsarea și masarea anumitor zone de acupunctură. Aceste metode influențează implicit și fluxul de energie al organelor. Chinezii cred că, de asemenea, dacă pui un cub de gheață pe un punct de pe gât, acest lucru va îmbunătăți starea generală de sănătate, starea de spirit, energizând corpul. Care este acest punct? Aflați în materialul de mai jos!

RomaniaTV.net
15 iul. 2016, 08:03
Pune gheaţă pe acest punct şi corpul tău se va schimba definitiv

Punctul de care vorbeam este situat între tendoanele de la gât, aproape de baza craniului, în acea mică adâncitură sau scobitură. Acupunctura numește acest punct Feng Fu – refugiu al vântului.

Citeşte şi  Înainte de culcare, masaţi-vă tălpile de la picioare. Harta celor 26 DE PUNCTE VITALE pe care le poţi trata singur FOTO

Stimularea acestui punct va îmbunătăți starea de sănătate! Începeți din poziția culcat pe stomac și pune cubul de gheață pe acel punct, ținându-l timp de 20 de minute. Fixați cub de gheață cu un bandaj sau eșarfă pentru a vă asigura că nu se desprinde. După 30-40 de secunde, veți simți căldura cum vă invadează corpul.

Continuarea pe elli.ro