Pune o bucată de săpun sub pat înainte de culcare. Efecte incredibile!

Sindromul picioarelor nelinistite (sindromul Ekbom) este o afectiune destul de comuna, cu care se confrunta aproape 10% din populatia lumii. Este incredibil de inconfortabila si afecteaza calitatea somnului. Se manifesta sub forma unor senzatii neplacute la nivelul picioarelor fiind descrise ca senzatie de tarare, furnicatura, tragere sau durere a picioarelor. 

27 feb. 2019, 21:12
Pune o bucată de săpun sub pat înainte de culcare. Efecte incredibile!

Din nefericire, nu exista un tratament eficace pentru sindromul picioarelor nelinistite. Totusi, prin intermediul unei solutii simple, aflata la indemana oricui poti reduce simptomele afectiunii astfel incat sa poti dormi confortabil din nou.

Metoda nu a fost dovedita stiintific, insa a fost incercata cu succes de cei care se confrunta cu sindromul picioarelor nelinistite. Este vorba de punerea sub pat a unei bucati de sapun inainte de culcare. 

Intrebari obisnuite

1.     Trebuie folosit un sapun anume?

Nu, nu conteaza tipul sapunului. Oamenii chestionati au declarat ca s-au simtit mai bine folosind diverse sortimente de sapun. In cel mai rau caz, poti incerca sa folosesti mai multe tipuri si sa vezi care functioneaza cel mai bine pentru tine. Un sapun nu este prea scump asa ca poti utiliza cat de multe doresti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.