Pune oja în frigider 15 minute înainte de folosire. Trucuri de la cele mai de seamă manichiuriste!

Pune oja în frigider 15 minute înainte de folosire…Trucuri de la cele mai de seamă manichiuriste!

24 mart. 2018, 11:10
Pune oja în frigider 15 minute înainte de folosire. Trucuri de la cele mai de seamă manichiuriste!

Dacă ești femeie, probabil că realizezi de câtă răbdare ai nevoie pentru a obține manichiura perfectă, așa că, dacă vrei să aplici un strat de ojă uniform, fără bule sau alte dâre, trucul acesta îți va fi de ajutor!

Ia oja preferată și pune-o în frigider timp de 15-20 de minute, astfel oja își va păstra nuanța, grosimea și textura pe durata manichiurii.

Ce alte trucuri mai poți urma, pentru o manichiură fără cusur!
– Dacă vrei ca oja să se usuce rapid, așteaptă un minut, după ce ai dat unghiile cu ojă, apoi scufundă mâinile în apă rece. Oja se va usca imediat.

– Cuticulele se pot hidrata mai ușor dacă aplici puțină vaselină pe întreaga suprafață a unghiei, înainte de a da cu ojă.

– Manichiura „french” este o corvoadă dar îți place aspectul ei? Folosește un plasture, pe care îl tai în mai multe fâșii. Fâșiile trebuie lipite pe unghie, în funcție de grosimea pe care vrei să o aibă dunga albă.

– Știam că lacul de unghii trebuie agitat, înainte de utilizare, însă se pare că cea mai bună metodă este aceea de a rula sticluța în palme, astfel nu va mai face bule de aer.

– Bureții de machiaj pot fi folosiți la manichiură, dacă îți dorești pete de culoare, în nuanțe diferite. Ia ojă în mai multe culori, pune-o pe un căpăcel din plastic, apoi cu ajutorul buretului tapetează unghia.

– Dacă vei aplica oțet pe unghie, înainte să pui ojă, manichiura va rezista mai mult timp.

Sursa: secretele.com