Pune un șervețel umed în frigider și toarnă peste el bicarbonat de sodiu. Rezultatul este absolut uimitor!

Bicarbonatul este alimentul folosit la toate. Pe lângă proprietățile pe care le are asupra igienei și curățeniei, acest ingredient ne poate scăpa foarte ușor și de mirosurile neplăcute.

14 ian. 2022, 14:29
Pune un șervețel umed în frigider și toarnă peste el bicarbonat de sodiu. Rezultatul este absolut uimitor!

Pune un șervețel umed în frigider. Nu de puține ori ne-am trezit cu un miros extrem de neplăcut venit din interiorul frigiderului și cu greu am reușit să scăpăm de el. De cele mai multe ori cauza este mâncarea care se strică, iar din păcate acest miros persistă vreme îndelungată după ce am curățat zona.

Pune un șervețel umed în frigider și toarnă peste el bicarbonat de sodiu. Rezultatul este absolut uimitor!

Ca să scapi ușor și ieftin de această problemă ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu și un șervețel umed! Mirosurile din frigider sunt formate din celulele alimentare care plutesc în jurul valorii și, în cele din urmă, se instalează în celelalte mese, iar această formulă te scapă de probleme.

Pune câteva șervețele umede în mașina de spălat. Hainele tale vor arăta fabulos! Toate gospodinele trebuie să știe acest truc!

Șervețelele umede ne salvează din multe situații neplăcute. Puțini știu însă că aceste obiecte ar putea face minuni dacă le pui in mașina de spălat.

Acest truc simplu le scapă de probleme pe gospodine atunci când scot obiectele vestimentare din cuva mașinii și totodată ne oferă ajutor și atunci când le întindem pe culme. Hainele pe care le avem au materiale care mai de care mai ciudate și mai pretențioase și trebuie să acordăm o mare atenție felului în care le păstrăm. Pe lângă acest lucru, o mare bătaie de cap ne dă și scamele care se pun foarte rapid pe ele, potrivit www.viviendoencasa.mx.

Scamele rămâne pe haine chiar și în mașina de spălat, chiar dacă mulți se gândesc doar la faptul că se depun abia după ce ies din cuvă. Pentru a scăpa de această problemă și pentru ca hainele să arate cât se poate mai bine, poți să apelezi la un truc simplu care îți va oferi o mână de ajutor. Tot ce trebuie să faci e să așezi un șervețel umed în cuva mașinii de spălat pe care o ai. Lasă totul la spălat la programul pe care îl folosești în mod obișnuit și mai apoi scoate-le și pune-le la uscat.

Citește și: Trucurile GENIALE ca să scazi factura la gaze. Cum trebuie setată centrala termică