Româncă stabilită în Anglia, bătut de 10 adolescenţi, chiar în faţa casei sale după ce le-a cerut să vorbească mai încet

Un caz şocant a avut loc în Anglia, după ce o tânără româncă a primit o bătaie soră cu moartea de la 10 adolescenţi britanici. Cazul a ajuns acum în atenţia poliţiei.

RomaniaTV.net
19 mart. 2019, 12:17

O româncă a fost bătută crunt de 10 adolescenţi, chiar în faţa casei sale, în Marea Britanie. Femeia a reuşit să scape după ce s-a baricadat în casă. Poliția a demarat o anchetă abia după 3 zile, susţine românca. Femeia a povestit că scandalul a izbucnit după ce le-a cerut tinerilor să nu mai facă gălăgie.

După trei zile, poliția a anunțat în cele din urmă că va investiga atacul. Un purtător de cuvânt al poliției din South Yorkshire a spus: „Chiar înainte de ora 16.40, vineri, 15 martie, se declară că o femeie de 34 de ani a fost agresată în afara casei sale, pe Weston Road, Doncaster. Un grup de tineri au devenit agresivi verbal față de femeie înainte de a o ataca. Ea a suferit leziuni la fața care necesitau tratament la spital şi a rămas internată”.