Purtătorul de cuvânt al PSD face apel la liberali să nu facă rău USL prin declaraţii

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, face un apel la liberali să nu facă rău alianţei prin declaraţii publice şi atrage atenţia că nu trebuie pus în pericol proiectul USL.

RomaniaTV.net
17 sept. 2013, 10:04
Purtătorul de cuvânt al PSD face apel la liberali să nu facă rău USL prin declaraţii

„Suntem sincer îngrijoraţi de o serie de atacuri din partea colegilor de alianţă care par să escaladeze. Prin unele poziţii din ultima perioadă, se dau semnale greşite electoratului şi se poate pune în pericol unitatea USL, pentru care am luptat, cu toţii, atât de mult timp. Proiectul USL este prea important, iar oamenii şi-au pus prea multă speranţă în el pentru a fi ameninţat în vreun fel. De aceea, facem un apel la colegii liberali din alianţă să nu facă rău USL prin declaraţii publice”, afirmă Cătălin Ivan, într-un comunicat al PSD remis.

Cătălin Ivan susţine că „premierul nu a răspuns public la atacuri şi e bine că nu răspunde”, pentru că nu trebuie ca USL să uite obiectivul de a fi „altfel decât celelalte coaliţii de până acum”.

„Ofensiva recentă din partea unor colegi din PNL dă impresia că partenerii noştri nu mai vor continuarea acestui proiect. Sunt convins că nu este cazul. Trebuie să dovedim în continuare că putem fi uniţi, că angajamentul pe termen lung şi promisiunea noastră în faţa oamenilor sunt mult mai importante decât orice alte nemulţumiri, care pot fi reglate oricând în interiorul USL”, mai susţine purtătorul de cuvânt al PSD.