Purtătorul de cuvânt al PSD, poftit afară dintr-o emisiune TV. „Vedeţi-vă de manipulările PSD-iste!”. Reacţia lui Lucian Romaşcanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a fost poftit afară în platoul unei emisiuni a Realitatea Plus după un schimb de replici cu moderatoarea emisiunii Mădălina Dobrovolschi. 

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 12:17
Purtătorul de cuvânt al PSD, poftit afară dintr-o emisiune TV. „Vedeţi-vă de manipulările PSD-iste!”. Reacţia lui Lucian Romaşcanu

Moderatoarea Realitatea TV Mădălina Dobrovolschi a avut un schimb dur de replici, miercuri seara, cu purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, pe care l-a acuzat de manipulare şi l-a poftit să iasă din emisiune dacă îl „afectează emoţional” discuţia. „Eu vă doresc bună seara şi vedeţi-vă, în continuare, de manipulările pesediste”, i-a transmis Dobrovolschi lui Romaşcanu. Motivul disputei: starea de alertă.

Lucian Romaşcanu: Dumneavoastră sunteţi un post de dreapta şi este natural să aveţi o anumită abordare…

Mădălina Dobrovolschi: Eu nu cred că este vorba despre o abordare de stânga sau de dreapta, este vorba despre o abordare referitoare la sănătatea oamenilor… Domnule Roman (deputat PNL, prezent în emisiune) interveniţi şi dumneavoastră, spuneţi-mi dacă domnul Romaşcanu are dreptate, sunteţi mulţumit de modul în care a ieşit acest proiect pe uşa Parlamentului?

Lucian Romaşcanu: Doamna Puşcălău, vreţi să mă mai aveţi în emisiune?

Mădălina Dobrovolschi: Da, dar sunt încă invitaţi care trebuie de asemenea să răspundă.

Lucian Romaşcanu: Lăsaţi-mi ideea s-o termin! Aţi intrat peste mine… aţi intrat..

Mădălina Dobrovolschi: Domnule Romaşcanu, aici eu sunt moderator, dumneavoastră sunteţi invitat, alături de dumneavoastră mai sunt încă alţi invitaţi şi este normal să existe un dialog. Aţi avut o parte de răspuns, acum intervine domnul Roman, va completa răspunsul, va da opinia domniei sale, după care revenim la dumneavoastră, dacă vor exista şi alte puncte de vedere pe care le aveţi. Dacă nu mai doriţi să mai staţi în emisiune şi vă afectează emoţional această emisiune, vă doresc bună seara şi vedeţi-vă, în continuare, de manipulările pesediste. (…) Chiar nu este conferinţa PSD această emisiune.”

Romaşcanu a ieşit din emisiune.

Citeşte şi: Liderul PSD Marcel Ciolacu anunţă moţiune de cenzură după starea de alertă. Ce îndemn le-a transmis colegilor în BPN

 

A doua zi, Lucian Romaşcanu a reacţionat pe Facebook.

Aseară, în emisiunea moderată (?) de Madalina Dobrovolschi, tonul și abordarea au fost total lipsite de respect și fără conformarea la o minimă deontologie.

În aceste condiții am decis sa părăsesc emisiunea (NU am fost poftit să ies, se vede din înregistrare), nu am niciun apetit sa cauționez atacuri la adresa PSD doar cu prezența, fără a putea să vorbesc.

Am tot respectul pentru telespectatorii Realitatea TV, cred că merită să asculte și alte puncte de vedere, dar asta ar trebui să fie preocuparea realizatorilor.

PS Ratingul este cântarul performanțelor unui canal TV comercial. Oare managerii postului sunt mulțumiți?„, a scris purtătorul de cuvânt al PSD.

Citeşte şi: Comunicat DUR al PSD: „Iohannis şi PNL au ajuns să joace la loterie vieţile românilor”


loading...