Puşcăria a lăsat urme adânci pe chipul lui Gigi Becali. Vezi cum arată acum patronul Stelei

Gigi Becali s-a prezentat miercuri la Judecătoria Sectorului 4, după ce le-a cerut judecătorilor să-i ridice interdicţia de a munci în închisoare. Potrivit imaginilor surprinse de România TV, patronul Stelei este vizibil marcat de cele cinci luni pe care le-a petrecut în puşcărie. El a apărut în faţa magistraţilor nearanjat, a început să chelească şi părea obosit.

09 oct. 2013, 09:44

Cele cinci luni petrecute în închisoare şi-au pus amprenta pe chipul lui Gigi Becali, care arată mult schimbat faţă de luna mai, când a primit sentinţa de condamnare. Patronul Stelei s-a prezentat miercuri la Judecătoria Sectorului 4, pentru a afla dacă magistraţii îi vor ridica interdicţia de a munci în închisoare şi părea îmbătrânit şi apăsat de povara lunilor petrecute deja în spatele gratiilor.

Potrivit România TV şi atitudinea sa a lăsat mult de dorit, iar dacă înainte Gigi Becali era semeţ în faţa judecătorilor şi pus pe glume, de data aceasta el s-a plâns destul de mult că este afectat de perioada de detenţie, departe de familie, spunând că a ajuns să uite chipurile soţiei şi ale fetelor.

De asemenea, el s-a plâns şi de faptul că nu poate să muncească şi a mai spus că nici despre Steaua nu mai vrea să ştie, pentru că nu se poate gândi decât la faptul că este ţinut în spatele gratiilor şi sancţionat pe nedrept.

Citeşte şi Becali cere să nu mai fie adus la instanţă timp de două luni. Află de ce


loading...