Puşcăriaşi DE LUX, în arest la DOMICILIU VIDEO

Au trecut din celulele de arest preventiv direct în vilele impunătoare de milioane de euro. După ce au petrecut luni întregi în spatele gratiilor, Gruia Stoica, Mihail Vlasov și Nelu Iordache s-au întors în casele luxoase în care trăiau. Mai mult, de la meniul auster din centrul de arest, bogătaşii se bucură din nou de mâncărurile fine.

RomaniaTV.net
11 iun. 2014, 13:34
Puşcăriaşi DE LUX, în arest la DOMICILIU VIDEO

Primul care a scăpat de chinul închisorii a fost milionarul Gruia Stoica, cercetat pentru o şpagă de 3 milioane de euro. După ce a stat mai bine de două luni în spatele gratiilor, Stoica se bucură acum de din vila sa. Construcţia este una impunătoare, are chiar şi piscină, şi este la marginea Capitalei.

Un alt beneficiar al măsurii preventive nou-introduse în codul penal este şi Nelu Iordache, milionarul care a deturnat fonduri europene.

Şi Mihail Vlasov a primit arest la domiciliu în dosarul în care este cercetat pentru fapte de corupţie. Casa nobilului Vlasov era, în anii ’90, cea mai mare locuinţă din Iaşi, iar fostul şef al Camerei de Comerţ era cel mai bogat din acea zonă.