PUŞCĂRIAŞUL PROXENET din Constanţa. A făcut 4 milioane de euro din prostituţie, el fiind după gratii

O grupare infracţională specializată în trafic de persoane a fost destructurată de poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT Constanţa. Membrii erau răspândiţi în toată ţara, dar şi în străinătate, însă nucleul era la Constanţa, fiind format din mai mulţi interlopi cunoscuţi la malul mării. Printre aceştia se află şi Nicolae Boca, el fiind condamnat în 2013 la închisoare cu executare. 

RomaniaTV.net
20 mai 2015, 13:58
PUŞCĂRIAŞUL PROXENET din Constanţa. A făcut 4 milioane de euro din prostituţie, el fiind după gratii

Potrivit informaţiilor replicaonline.ro, acest lucru nu l-a împiedicat să-şi continue „afacerile” de după gratii, în ultimii doi ani înregistrând venituri de peste 4 milioane de euro.

Citeşte şi Amplă reţea de trafic cu prostituate provenite din România, destructurată în Franţa

Poliţiştii BCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, au efectuat, pe 19 mai, zeci de percheziţii în Constanţa şi în alte judeţe, dar şi peste hotare, vizată fiind o grupare infracţională specializată în trafic de carne vie. Din câte se pare, nucleul se afla la malul mării, însă membrii grupării se aflau răspândiţi în toată ţara.

Citeşte şi ANUNŢ MATRIMONIAL CIUDAT. „Caut doamnă tânără şi drăguţă, dispusă să rămână gravidă, contracost…”

Mai exact, aceştia racolau tinere, pe care le puneau să se prostitueze atât în ţară cât şi în străinătate, cu precădere în Franţa. Fiecare fată „producea” cam 8.000 de euro lunar, proxeneţii investind banii în vile şi maşini scumpe. Printre coordonatori se afla şi interlopul Nicolae Boca, care dirija totul de după gratii. Percheziţiile au durat toată ziua pe când audierile s-au întins până dimineaţă, când 18 indivizi au fost reţinuţi. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Europol.