Puşcaş, dublă senzaţională pentru Reading VIDEO

George Puşcaş e de neoprit în tricoul lui Reading. Internaţionalul român a punctat de două ori în Championship, contra lui Cardiff. Vârful de atac a deschis scorul în minutul 25, apoi a dublat avantajul gazdelor cu 5 minute înainte de pauză.

18 aug. 2019, 12:08

După ce a avut o prestaţie de gală în Cupa Ligii, la mijlocul acestei săptămâni, Puşcaş îşi continuă evoluţiile perfecte în tricoul lui Reading.

Titular pentru echipa lui Jose Gomes, fostul vârf al Interului a punctat pentru 1-0, după o cursă de peste 60 de metri, în poarta echipei care anul trecut a jucat în Premier League.

Puşcaş a primit o pasă de la un coechipier în jumătatea proprie şi a pornit de unul singur spre poarta lui Cardiff. Românul a dat dovadă de o viteză şi forţă incredibilă, când a trecut nestingherit de un adversar, care nu l-a putut opri în repetate rânduri. Puşcaş a intrat în careu, după ce a driblat acelaşi adversar, şi a finalizat cu piciorul stâng în plasa laterală, spre deliciul fanilor englezi.

O reuşită care, fără teama de a greşi, poate fi golul etapei în Championship. În minutul 40, Puşcaş a reuşit dubla, provocând o adevărată sărbătoare în tribune. Reading are un nou idol şi toţi suporterii visează deja la promovare.

Puşcaş a primit o centrare de la Swift, iar atacantul român i-a luat faţa adversarului şi a înscris astfel al treilea gol în doar două meciuri pentru Reading.


loading...