PUTEREA DRAGOSTEI. Concurenţii sunt în lacrimi. A fost implicată într-un groaznic accident rutier

Concurenții de la emisiunea Puterea Dragostei au fost impresionați de drama prin care trece o tânără, după un grav accident de circulație. Ei au lansat un apel umanitar.

06 nov. 2019, 13:59

Componenta echipei de handbal CSS Tulcea, Teodora Tulbegeanu se afla alături de alte două tinere în momentul în care a avut loc accidentul, scrie stirilekanald.ro. Internată la Spitalul Floreasca din București, are bazinul rupt și nevoie urgentă de transfuzie, motiv pentru care concurenții de la „Puterea Dragostei” au făcut un apel pe lrețelele de socializare.

Citeşte şi Bătaie în direct la Kanal D. Două concurente şi-au ieşit din minţi şi şi-au cărat pumni şi picioare. Un televizor s-a făcut ţăndări

„Tulbegeanu Teodora, componentă a echipei de handbal CSS Tulcea a suferit un grav accident rutier în urma căruia are bazinul rupt și necesită o intervenție chirurgicală. Are nevoie de sânge (orice grupă este acceptată)! Se poate dona din orice oraș, menționând spitalul Floreasca București și numele complet”, este anunțul umanintar.

Accidentul s-a produs pe DJ 222 între localitatea Agighiol şi Tulcea, după ce şoferiţa, o fată în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei.


loading...