Puterea terapeutică a copacilor. Află care sunt cei mai benefici pentru tine

Copacii pot fi împărţiţi în două categorii: cei care furnizează energie organelor slăbite şi cei care absorb energiile negative dintru corp, curăţând zonele bolnave şi pregătindu-le pentru un circuit energetic sănătos, respectiv pentru o încărcare nouă cu energie.

RomaniaTV.net
11 iun. 2014, 20:00
Puterea terapeutică a copacilor. Află care sunt cei mai benefici pentru tine

Energiile arboricole nu sunt mereu aceleaşi. Astfel, la copacii cărora le cad frunzele toamna, energia descreşte liniar din primăvară cu circa 60 – 70%, pe când brazii, pinii şi alţi copaci cărora nu le cad frunzele, energia le scade, în perioada toamna-primăvară, cu maxim 25%. Pomii din prima categorie au o acţiune de creştere a imunităţii organismului, de înlăturare a senzaţiilor de durere din zona inimii şi de normalizare a circuitului sanguin, în timp ce pomii din a două categorie au că efect blocarea energiilor negative care ne perturbă şi care ne provoacă dureri şi ameliorarea energiilor vitale care circulă în zona respectivă. Stresul, vînătăile de orice fel, rănile, sunt situaţii clinice ce pot fi ameliorate cu ajutorul copacilor din a două categorie.

Atenţie! Energiile mai multor copaci de specii diferite, poate influenţă negativ circuitul energetic din organism.

Este suficient să remarcaţi că nu întotdeauna apropierea a doi copaci de specii diferite influenţează negativ pe unul dintre ei. Astfel, dacă un plop şi un mesteacăn sunt sădiţi unul lîngă celălalt, energia plopului paralizează circuitul energiei din mesteacăn şi face că pe partea comună celor doi copaci, mesteacănul să nu aibă frunze. Acestea se vor reorienta către partea opusă sau către lateralele mesteacănului, cât mai departe de vampirismul energetic al plopului. Acelaşi lucru se poate întâmplă şi în cazul stationarii oamenilor în preajma mai multor specii de pomi, fiecare influenţând în felul sau circuitul forţei vitale din organismul uman şi putând duce la o blocare a acestuia, implicit la apariţia unor stări dezagreabile sau de boală.

Salcâmul

Deşi mulţi îl privesc cu suspiciune, considerînd că este folositor doar că lemne de foc, salcîmul are capacitatea de a aduce bună dispoziţie în trupul cuiva şi de a prelua vibraţiile negative din organism. Specialiştii în energetică îl consideră un donator universal de bioenergie, forţă vitală răspîndită de el fiind recomandată tuturor organismelor. Sunt suficiente 20 de minute de stat la umbră unui salcâm, dacă se poate chiar lipit de trunchi, pentru că să se instaleze o stare de bine general, de uşurare şi bună dispoziţie. Efectul nu e acelaşi în cazul în care câteva crengi de salcâm sunt rupte şi puse în apartament, pentru că prin desprindere de trunchi se taie şi legătură cu conductorul principal de energie, respectiv cu tulpină salcâmului.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.