PUTIN, ameninţat de jihadiştii Statului Islamic cu DETRONAREA şi RĂZBOI pentru eliberarea CAUCAZULUI

Parchetul rus a cerut miercuri să se restrângă accesul la un film difuzat pe Youtube de către gruparea jihadistă Statul Islamic, în care preşedintele Vladimir Putin este ameninţat cu 'detronarea' şi cu un 'război' pentru eliberarea Caucazului, ca represalii pentru sprijinul acordat de Rusia regimului sirian condus de Bashar al-Assad, transmite AFP, citată de Agerpres.

RomaniaTV.net
03 sept. 2014, 20:34
PUTIN, ameninţat de jihadiştii Statului Islamic cu DETRONAREA şi RĂZBOI pentru eliberarea CAUCAZULUI

În imagini apare un jihadist alături de un avion de luptă despre care susţine că a fost furnizat de Rusia armatei siriene. ‘Este un mesaj pentru tine, Vladimir Putin. Aceste avioane pe care tu le-ai trimis lui Bashar noi ţi le vom retrimite înapoi’, afirmă jihadistul în limba arabă, mesajul său fiind subtitrat în limba rusă. ‘Vom elibera şi Cecenia şi tot Caucazul, dacă Dumnezeu va dori. Tronul tău (…) este ameninţat şi va cădea atunci când vom ajunge la tine’, adaugă el, potrivit Agerpres.

Citeşte şi John Kerry: SUA îi vor PEDEPSI pe ASASINII care i-au DECAPITAT pe cei doi JURNALIŞTI americani GALERIE FOTO

Solicitarea de restrângere a accesului la acest film a fost transmisă de Parchet către Asociaţia rusă pentru supravegherea mass-media (Roskomnadzor). De asemenea, autorităţile judiciare examinează şi posibilitatea demarării unei anchete pentru ameninţări cu acţiuni teroriste şi apeluri publice la încălcarea integrităţii teritoriale a Rusiei.