„Putin are un miros ciudat”. O fostă consilieră a lui Donald Trump face dezvăluiri despre liderul rus şi spune că acesta nu mănâncă la evenimente

Fiona Hill, consilier pentru Rusia sub mandatul de președinte al Donald Trump, a descris cum a fost să stai lângă președintele rus Vladimir Putin la cină, ea fiind încă sub impresia unui miros ciudat pe care spune că îl emană liderul de la Kremlin.

18 mai 2022, 15:30
„Putin are un miros ciudat”. O fostă consilieră a lui Donald Trump face dezvăluiri despre liderul rus şi spune că acesta nu mănâncă la evenimente

Fiona Hill a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul programului „Desert Island Discs”, al BBC Sounds, povestind experiența sa de a fi așezată la o distanță apropiată de liderul rus Vladimir Putin. „Mi-a sărit în ochi costumul, unul dintre cele mai fin croite, dar fizic am remarcat felul în care o mică venă îi pulsa pe partea stângă a feței”, a spus ea.

Pe lângă faptul că a mai observat ceea ce ea a descris drept „ceasul foarte scump” al lui Putin, Hill a mai observat că liderul rus „chiar ar avea nevoie de ochelari”, deoarece citeşte de pe cartoane pe care literele sunt scrise foarte mare. „Le-am putut citi pe toate, cartoane pe care îi erau indicate numele unor persoane, dar şi ce ar trebui să spună”, și-a amintit ea.

Citeşte şi Vladimir Putin suferă crunt. Gestul făcut joi, care l-a dat de gol pe liderul de la Kremlin VIDEO

De asemenea, Hill a mai observat că Putin „nu a mâncat și nu a băut nimic” în timpul mesei. Mai presus de toate, însă, Hill a mai spus că a fost frapată de mirosul liderului rus. „Acum, asta sună cu adevărat bizar, dar am simțit un miros că ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu colonie, dar era aproape ca și cum ar fi ieșit dintr-o baie specială pregătitoare sau cam așa ceva”.

Ea a mai spus că Putin nu a fost prea vorbăreţ și „abia mi-a aruncat o privire” pe tot parcursul mesei.

Nu este clar când a avut loc cina, deși Hill a spus pentru „Desert Island Discs” că s-a întâmplat în timp ce ea lucra ca ofițer de informații naționale, ea activând în Consiliul Național de Informații al SUA din 2006 până în 2009.

Citeşte şi Expert american: Al Treilea Război Mondial a început deja. Putin va folosi toate armele pe care le are la dispoziţie


loading...
Partenerii noștri