Vladimir Putin suferă crunt. Gestul făcut joi, care l-a dat de gol pe liderul de la Kremlin VIDEO

La întâlnirea de joi, cu ministrul Apărării, Serghei Şoigu, Vladimir Putin a avut o apariţie menită să-i îngrijoreze pe susţinătorii săi şi să dea naştere la tot felul de speculaţii referitoare la starea sa de sănătate.

22 apr. 2022, 12:00
Vladimir Putin suferă crunt. Gestul făcut joi, care l-a dat de gol pe liderul de la Kremlin VIDEO

Cel mai evident gest al lui Vladimir Putin a fost că s-a ţinut tot timpul cu mâna de masă. Nu a fost vorba de o simplă atingere, ci preşedintele Rusiei se ţine clar de colţul mesei, în timp ce îi ordonă lui Şoigu să înceteze saltul asupra uzinei Azovstal, din Mariupol. Experţii spun că deşi a fost o întâlnire regizată, în care ministrul Apărării i-a raportat capturarea Mariupolului, tarele liderului de la Kremlin nu au putut fi ascunse.

„Putin nu arată deloc bine”, a scris Timothy Phillips, pe Twitter, iar economistul suedez Anders Aslund îl analizează pe ministrul Șoigu, care „murmură în fața lui Putin, se descurcă greu, sugerând urmările unui infarct”.

În plus, faţa şi gâtul lui Vladimir  Putin au apărut umflate la ultimele apariţii ale acestuia, iar experţii spun că fie ia steroizi, fie urmează un tratament de chimioterapie. steroizi, fie urmează tratament de chimioterapie. Mai mult Putin ar fi fost vizitat de un medic specializat în cancer tiroidian de 35 de ori şi de un specialist de 59 de ori între 2016 şi 2020, potrivit publicaţiei ruse de investigaţie Proekt.

Citeşte şi Criză de oxigen in spitalele din Ucraina, mii de bolnavi sunt în pericol. Cel puţin trei mari producători şi-au încetat activitatea, se caută variante de import

Putin ar putea lua doze mari de steroizi pentru o problemă de spate, spunea în februarie Fiona Hill, expert în Rusia, care a servit în administraţiile prezidenţiale americane. „Putin nu arată atât de grozav. Este foarte umflat. Ştim că s-a plâns că are probleme cu spatele. Chiar dacă nu este ceva mai rău decât atât, ar putea fi că ia doze mari de steroizi sau ar putea fi altceva. Se pare că există o urgenţă pentru asta, care poate fi determinată şi de factori personali”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat informaţiile despre deteriorarea sănătăţii lui Putin de-a lungul anilor, inclusiv la începutul acestei luni când a fost întrebat dacă Putin a suferit o intervenţie chirurgicală pentru cancer tiroidian.

Citeşte şi Pentagonul a dezvăluit boala de care ar suferi Vladimir Putin. Cum îi afectează această afecţiune deciziile