Putin îl cheamă „la ordine” pe Erdogan. Preşedintele rus îi cere omologului turc REVENIREA rapidă la STABILITATE în ţară

Preşedintele rus Vladimir Putin a făcut apel, duminică, într-o convorbire telefonică cu Recep Tayyip Erdogan, la ''o revenire rapidă la stabilitate'' în Turcia, după revoltele de acum două zile.

17 iul. 2016, 11:05
Putin îl cheamă „la ordine” pe Erdogan. Preşedintele rus îi cere omologului turc REVENIREA rapidă la STABILITATE în ţară

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, care a avut duminică o convorbire telefonică cu șeful statului turc, Recep Tayyip Erdogan, și-a exprimat dorința privind ”o revenire rapidă la stabilitate” după tentativa de lovitură de stat militară eșuată din Turcia, cerându-i totodată liderului de la Ankara să asigure securitatea turiștilor ruși, relatează AFP și Reuters, citate de Agerpres.

Citeşte şi Revolte în Turcia: Noi arestări de judecători şi militari pentru implicare la lovitura de stat eşuată

Cu această ocazie, Putin ”a prezentat condoleanțe pentru numeroasele pierderi de vieți omenești în rândul civililor și polițiștilor care s-au opus puciștilor și și-a exprimat dorința de a se reveni rapid la ordinea constituțională și la stabilitate”, potrivit unui comunicat al Kremlinului.