Putin s-a DAT de GOL: Îndemnurile preşedintelui rus arată că rebelii din Ucraina sunt CONDUŞI de KREMLIN

Apelul preşedintelui Vladimir Putin adresat separatiştilor din estul Ucrainei, în care îi îndeamnă pe aceştia să asigure un 'coridor umanitar' pentru militarii ucraineni încercuiţi, demonstrează că rebelii proruşi sunt conduşi direct de la Kremlin, se spune într-un comunicat al centrului informaţional al Consiliului pentru Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei, informează Unian.ua, citată de Agerpres.

29 aug. 2014, 08:09
Putin s-a DAT de GOL: Îndemnurile preşedintelui rus arată că rebelii din Ucraina sunt CONDUŞI de KREMLIN

Apelul lui Putin adresat separatiştilor din Ucraina demonstrează că aceştia sunt conduşi de la Kremlin. ‘În noaptea de joi spre vineri, 29 august, Putin s-a adresat grupărilor teroriste din estul Ucrainei, aflate sub controlul său. Apelul-indicaţie adresat de Putin teroriştilor, în vederea înfiinţării unui ‘coridor umanitar‘ pentru retragerea militarilor ucraineni, demonstrează un singur lucru: aceşti oameni sunt conduşi şi aflaţi sub controlul direct al Kremlinului’, se spune în comunicat.

Citeşte şi Obama: Lumea întreagă poate vedea că forţele ruse sunt în Ucraina

După cum anunţau anterior agenţiile de presă, Putin i-a îndemnat pe separatiştii din estul Ucrainei, pe care i-a denumit ‘combatanţi ai Novorusiei’, să deschidă un ‘coridor umanitar’ pentru militarii ucraineni aflaţi în încercuire.