Putin se teme de un singur lucru: O armă necunoscută până acum şi mai puternică decât orice bombă nucleară

Preşedintele Rusie, Vladimir Putin, a avertizat că o nouă armă se dezvoltă în secret şi va fi cea mai puternică din lume şi mai devastatoare decât orice bombă nucleară. 

25 oct. 2017, 20:11
Putin se teme de un singur lucru: O armă necunoscută până acum şi mai puternică decât orice bombă nucleară

Preşedintele rus Vladimir Putin a afirmat că este convins că, în curând, omenirea va dezvolta o nouă armă altfel decât toate celelate de până acum şi, totodată, cea mai puternică şi mai devastatoare de până acum.

Este vorba despre o armă umană, şi nu tehnologică: soldaţi modificaţi genetic care nu simt teama sau durerea. Creată în secret de cercetători, în laboratoare, această armă poate deveni cea mai distructivă armă de pe Pământ, punând în pericol omenirea.

Preşedintele rus a afirmat că este nevoie de legi şi reguli stricte în tehnologie pentru a combate riscul unui asemenea eventual experiment genetic ce ar putea avea cele mai devastatoare consecinţe cunoscute vreodată.

„Omul are acum posibilitatea de a descifra codul genetic creat fie de natură, fie de mâna lui însuşi. Vor urma tot felul de consecinţe după ce aceste tehnici, dacă vor fi perfecţionate şi puse în aplicare. Mai precis, oamenii vor fi în stare să creeze alţi oameni nu numai teoretic, ci şi practic”, a mai spus preşedintele rus, care a dat şi exemple: „Se poate crea un geniu în matematică, un strălucit muzician, un om care poate lupta fără frică, fără milă, regrete sau durere”.

„Ceea ce v-am descris acum, ar putea fi ceva mai periculos decât o bombă nucelară”, a afirmat Putin.