Puya a fost prădat de hoți. Artistul a răbufnit pe rețelele sociale: „Prostul care mi-a furat din curte”

Puya a fost prădat de hoți. Este unul dintre cei mai apreciați și populari artiști din România, însă, cu toate astea, nu este ocolit de probleme. Recent, a izbucnit pe rețelele sociale, după ce i-a fost furată bicicleta chiar din propria curte. Artistul are și un mesaj pentru cel sau cei care au făcut asta.

23 oct. 2023, 13:07
Puya a fost prădat de hoți. Artistul a răbufnit pe rețelele sociale: „Prostul care mi-a furat din curte”
Puya a fost prădat de hoți

Puya a fost prădat de hoți. Artistul este căsătorit cu Melinda și au împreună trei fete. În ultimii ani, cântărețul a stat departe de lumina reflectoarelor, însă a revenit anul trecut în atenţia fanilor în reality-show-ul „America Express”, în care a făcut echipă chiar cu partenera lui.

Puya a fost prădat de hoți

De curând, cântărețul a trecut printr-o situație mai delicată, căci hoții au intrat în curtea casei sale și i-au furat o bicicletă. Indignat de întreaga situație, Puya a făcut o postare în mediul online, transmițându-le un mesaj tâlharilor.

Prostul care mi-a furat bicicleta din curte aseară, mai mult de 300 de RON nu iei pe ea. Acum e și greu să o vinzi”, este mesajul transmis de Puya, pe contul personal de Instagram.

Citește și: Un nou scandal pe scena rap-ului românesc! Puya s-a luat la certă cu echipa de pază în timpul unui concert din Costinești

Puya, dezvăluiri halucinante despre dependența de droguri

Puya, dezvăluiri halucinante despre dependența de droguri. În jurul anilor ’90, traficul de heroină luase amploare, iar mulți tineri începuseră să consume praful, devenind dependenți și conducându-i spre deces. Artistul în vârstă de 44 de ani a mărturisit că mulți tineri s-au stins din viață, în urma consumului de substanțe interzise.

Cel mai răspandit drog era heroina (n.r.în cartierul Sălăjan), pentru că devii foarte ușor dependent. Și foarte mulți nu știau ce… Nu văzuseră în viața lor un dependent. Din distracție deveneau dependenți. La o săptămână, era sevrajul.

Te dureau foarte rău oasele, te durea totul. Era tot timpul într-o priză, se duceau să își ia. Chestia asta s-a desfășurat foarte mult timp, până la un moment dat, când cred că, probabil, din cauza unor razii mai mari, au început să ia din dealeri.

Oamenii s-au și prins, văzând ce efecte au asupra oamenilor. Atunci toți încercau să scape. (…) Anii ’90, da. Pur și simplu nu știau ce o să-i aștepte după aceea. Cei care se ocupă cu prevenția ar trebui să intruiască oamenii, să știe.

La un moment dat, mă duceam la multe înmormântări. Prieteni, oameni de vârsta mea. Sincer să fiu, nu îți venea să crezi. Așa s-a întâmplat. Am fost în decurs de câțiva ani la 5-6 înmormântări de oameni de vârsta mea, cu care am copilărit, care erau din cartier. Pur și simplu îți cedează organismul”, a declarat Puya, în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar.