Puya, un soț și un tată devotat. Rapperul a fost surprins când a luat-o în brațe și a pupat-o pe frunte pe fiica sa cea mare

Rapperul Puya a postat un filmuleț în care o ține lung în brațe pe fiica lui cea mare. Fanii au fost uimiți să îl vadă în această ipostază.

10 mai 2023, 08:43

Puya este un artist apreciat și o persoană extrem de discretă atunci când vine vorba de viața privată, ipostazele publice alături de familie fiin extrem de rare. Rapperul și-a luat soția și fiicele de multe ori la filmările pentru videoclipurilor sale sau chiar la concerte, dar niciodată nu s-a afișat astfel.

Citește și: Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya. Nimeni nu s-ar fi gândit: „E o tradiție, din stră-stră-străbunica”

Piesele lui Puya au făcut furori și încă sunt fredonate de foarte multă lume. În piese pare „băiatul rău”, dar în realitate este un adevărat familist. Un videoclip în care rapperul o ia în brațe pe fiica sa cea mare și o sărută părintește pe frunte a ajuns viral pe rețelele sociale. Fanii s-au bucurat foarte mult să vadă această latură a artistului.

Rapperul a postat pe Instagram un videoclip din culisele Beach Please, festival care a avut loc luna trecută, la mare. Artistul spune că la concert a fost însoțit de soția lui și cele trei fetițe. Acesta a fos surprins alături de Inna, în timp ce așteptau să intre pe scenă, iar la un moment dat, spre el se îndreaptă fiica lui cea mare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PUYA (@puya_dragos)

Citește și: Melinda, soția lui Puya, face dezvăluiri neașteptate. Câte operații estetice are nevasta celebrului rapper

Artistul a strâns-o lung în braț și a pupat-o afectuos pe frunte. A fost pentru prima dată când a făcut publice astfel de imagini alături de familie, iar fanii s-au bucurat să vadă și cealaltă latură a băiatului de cartier.

„Vedete frumoase”/„Acum, ești pe sufletul tuturor! Te-au descoperit ca om, sincer, familist, foarte bun artist, (puțin lăsat deoparte de media) Acum ești pe drumul cel bun! Nu abandona”, i-au transmis fanii, în mediul online.