Puya rupe tăcerea despre moartea fratelui său. „În ziua în care s-a întâmplat m-a sunat!”

Puya, pe numele real Dragoş Gărdescu, a vorbit despre moartea fratelui său, Alexandru, care a murit mult prea tânăr, acum 10 ani. Deşi pare un dur, artistul a fost copleşit de emoţii când şi-a amintiti de tragedia care i-a marcat familia.

24 ian. 2023, 15:18
Puya rupe tăcerea despre moartea fratelui său. „În ziua în care s-a întâmplat m-a sunat!”
Puya rupe tăcerea despre moartea fratelui său. "În ziua în care s-a întâmplat m-a sunat!"

Puya rupe tăcerea despre moartea fratelui său. Artistul  a făcut mărturisiri emoționante la America Express, unde a vorbit despre moartea fratelui său. „Fratele meu a murit acum vreo 10 ani, mult prea devreme. Chiar în ziua în care s-a întâmplat știu că m-a sunat, eu n-am putut să răspund la telefon, eram pe la concerte. Atunci am schimbat macazul foarte mult. Încep să mă mulțumesc și de ce am. Nu mă mai gândesc tot timpul la ce aș putea obține în plus. Ce poți să faci, este să te concentrezi pe cei care sunt lângă tine și să nu mai faci greșelile pe care le-a făcut înainte”, a spus Puya la America Express.

Citeşte şi: Fratele lui Puya a fost găsit fără suflare în casa din Italia. Artistul, mărturii cutremurătoare

Momentul confesiunilor de la America Express i-a amintit Melindei de tatăl ei vitreg pe nume Eric. Soția lui Puya și-a deschis sufletul în fața camerelor de filmări, făcând dezvăluiri personale depsre familia ei: „Este soțul mamei mele. Eric este tatăl meu vitreg, care a avut grijă de noi ca un tată. A murit acum trei ani!”.

Citeşte şi: Câţi bani câştiga Puya cu trupa „La Familia”. Pe ce a cheltuit primul „salariu”: „Noi mult timp nu am avut impresari”

Alexandru Gărdescu, fratele lui Puya, a fost găsit mort în locuința sa din Italia, în 2012. Bărbatul lucra la un service auto, iar autoritățile au suspectat la vremea aceea că ar fi vorba despre o supradoză. Cu toate acestea, cei din jurul lui nu știau dacă fratele lui Puya este sau nu consumator de droguri. Cei care au alertat carabinierii au fost colegii de serviciu care s-au îngrijorat că acesta nu mai vine la muncă.