Câţi bani câştiga Puya cu trupa „La Familia”. Pe ce a cheltuit primul „salariu”: „Noi mult timp nu am avut impresari”

Câţi bani câştiga Puya cu trupa "La Familia". Celebra formaţie s-a format în anul 1996, pe străzile din zona Sălăjan a cartierului Balta Albă, București, avându-i ca membri pe Dragoș „Puya” Gărdescu și Tudor Sișu. De-a lungul anilor, cei doi au avut parte de un mega-succes.

17 oct. 2022, 22:25
Câţi bani câştiga Puya cu trupa „La Familia”. Pe ce a cheltuit primul „salariu”: „Noi mult timp nu am avut impresari”
Câţi bani câştiga Puya cu trupa "La Familia"

Câţi bani câştiga Puya cu trupa „La Familia”. În cadrul trupei, artistu; a activat în jur de 9-10 ani, ultimul album fiind lansat în 2006, urmând ca următorul să fi fost lansat în 2010. Puya a anunțat albumul nou „La Familia”, dar care nu a mai fost produs în totalitate.

Citeşte şi: Puya reacţionează după ce fost prins drogat la volan. „Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română”

Câţi bani câştiga Puya cu trupa „La Familia”

Cântăreţul şi-a amintit de începuturile sale, când a câştigat primii bani şi ce a făcut cu ei. Recunoaşte că primea sume mari de bani la fiecare concert, trupa fiind pe val în acea perioadă, însă nu a strâns niciun ban de atunci.

Lumea vorbeşte de milioanele astea de euro, zici că e maculatură. Nu ştiu dacă am făcut milionul de euro, ca venit, da, cred că am făcut. Poate şi ca profit, dar depinde ce faci cu profitul. Prima oară când am făcut bani, ţin minte şi acum, în ’98, am făcut 900 sau 700 de dolari la concert. Era 8000 de dolari o casă, îţi închipui tu că mi-am luat vreo casă sau vreun teren? Prima oară mi-am luat maşină şi nu aveam carnet. Noi mult timp nu am avut impresari, noi făceam totul, aveam numerele pe casete„, a povestit Puya în podcastul  lui Speak, „La Fileu”.

@iamspeak #LaFileu #podcast #fy #fyp #foryoupage ♬ original sound – speak

Artistul are acasă o soție superbă și trei copii: Iuliana, Melisa și Alexandra. Puya și Melinda s-au căsătorit în anul 2011, la un an după ce se născuse primul lor copil. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un deceniu.

Puya spune că viața lui s-a schimbat în bine de când s-a căsătorit cu soția lui. Melinda l-a făcut pe acesta să stea mai mult pe acasă și să mai lase munca deoparte, deoarece are familie și responsabilități.

M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine. Așa am început să strâng bani. Că eu bani mai avusesem, da’ îi făceam praf mereu că, na, viața de rockstar cere sacrificii. Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu. Bărbații au tendința să copilărească până la adânci bătrâneți. Probabil d’aia eu mă joc cel mai bine cu copiii, nu ea”, a declarat Puya.