Puya şi Sişu, din nou împreună pe scenă. „La Familia” se întoarce şi lansează un nou album

Puya şi Sişu au îngropat securea războiului care a dus la destrămarea trupei de muzică hip-hop "La Familia" şi s-au împăcat. Cei doi artişti au anunţat că vor scoate primul album după împăcarea la care nimeni nu mai spera.

06 feb. 2017, 17:14
Puya şi Sişu, din nou împreună pe scenă. „La Familia” se întoarce şi lansează un nou album

La aproape 30 de ani de la lansarea primului album al formaţiei „La Familia”, Puya şi Sişu şi-au anunţat fanii că în curând pot merge din nou la concertele lor. Toate amănuntele au fost făcute publice într-un live pe Facebook. Revenirea lor pe scena muzicală din România va avea loc în curând. Potrivit spynews.ro, numele sub care vor urca pe scenă, în faţa fanilor, e tot „La Familia”, cel cu care s-au făcut cunoscuţi.

„Acesta este primul nostru album – vedeţi, o casetă… se poate şi derula. Cam aşa se întâmplau lucrurile în ’98. Acum, după 20 de ani, trebuie să fii şi jurnalist, să te şi filmezi, să te postezi… noi am zis să o facem şi pe asta, că dacă aşa trebuie, să o facem şi pe asta. Între timp, noi lucrăm la album, ca să o scurtez, o să facem un canal d-ăsta Youtube cu «La Familia». Da, dacă-ţi aduci aminte parola, sigur. Şi, o să facem nişte concerte. Aşa că… Pe mine mă cam încurcă chestia asta, mă opreşte din treabă. D-aia hai să facem filmuleţul ăsta şi să ne lăsaţi în pace. (…) Vă pup.”, a spus Puya în cadrul live-ului.

„Cam aşa, ia fii atent, pe asta o ştii? Să te postezi, să faci poze, să vorbeşti pe Facebook. Facem un canal nou sau poarte ar trebui să-l luăm pe ăla. În principiu, o să fie un canal «La Familia». Deci, ar fi bine să vă abonaţi la canal imediat ce o să-l facem, dacă vreţi să fiţi la curent cu ce se întâmplă, nu? Ca să fim în trend cu online-ul ăsta acum, că toată lumea stă cu telefonul în mână, se filmează toţi: «Ei, eu sunt cel mai tare!» Şi pe mine mă cam încurcă. Să o lămurim o dată, mânca-v-aş gura voastră! Facem albumul, facem canal de Youtube cu «La Familia». Aşa arată primul album «La Familia», să vezi cum o să arate ăsta, acum. E bombă! Pace!”, a zis Tudor Sişu în cadrul aceleiaşi înregistrări.

Vezi si: PUYA este hăituit de recuperatori din cauza unor „ţepe”