Quasimodo există şi trăieşte în China. Uite cum arată bărbatul cu o tumoare URIAŞĂ pe spate

Un tânăr de 27 de ani poate fi asemănat cu uşurinţă cu Quasimodo, eroul din Cocoşatul de la Notre-Dame. Şi asta din cauza unei tumori uriaşe care i-a crescut pe spate şi pe gât şi care a ajuns să cântărească 13 kilograme.

RomaniaTV.net
18 mart. 2014, 15:44
Quasimodo există şi trăieşte în China. Uite cum arată bărbatul cu o tumoare URIAŞĂ pe spate

Chinezul Yang Ha a trăit cu tumoarea uriaşă încă din adolescenţă, vreme de 10 ani. El a reuşit în sfârşit să scape de cocoaşa care i-a făcut viaţa un calvar, după ce a primit o donaţie consistentă din partea consătenilor săi, iar tatăl său a făcut un împrumut bancar.

Tânărul a fost operat într-un spital din Xi’an, în nord-vestul Chinei, iar intervenţia a durat nu mai puţin de nouă ore. La capătul ei, cea mai mare parte a tumorii a fost îndepărtată, iar acum Ha are o cicatrice imensă pe spate şi o altă excrescenţă pe partea dreaptă a gâtului.

Tumoarea i-a apărut la vârsta de 17 ani şi avea dimensiunea unui ou de găină, dar apoi aceasta a crescut rapid, mai ales după ce Ha, de profesie mecanic auto, a trecut de vârsta de 20 de ani.

Viaţa tânărului a devenit un adevărat chin, deoarece cocoaşa uriaşă îl împiedica să doarmă sau să se deplaseze.

Medicul care l-a operat a dezvăluit că operaţia a fost cu atât mai dificilă, cu cât tumoarea avea rădăcini pe coloana vertebrală şi era foarte puternic vascularizată. În timpul operaţiei, lui Yang Ha i-au fost transfuzaţi nu mai puţin de 20 de litri de sânge, cât cantitatea totală de sânge din patru adulţi.

Acum, deşi a rămas cu coloana deformată şi este uşor desfigurat, Ha este fericit că poate să se deplaseze fără o asemenea greutate în spate şi fără să mai aibă durerile pe care le resimţea înainte de operaţie.