Quintus: Mă rog la Dumnezeu să mă ţină în viaţă până va demisiona şi preşedintele Băsescu

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a ţinut un discurs presărat de glume la Congresul de sâmbătă de la Romexpo, el spunând că se roagă să mai trăiască până când va demisiona din funcţie şi preşedintele Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
07 apr. 2012, 11:50
Quintus: Mă rog la Dumnezeu să mă ţină în viaţă până va demisiona şi preşedintele Băsescu

„Aş mai îndrepta o rugă: să mă ţină Dumnezeu în viaţă până va demisiona şi preşedintele Traian Băsescu. Cee ce înseamnă că doresc să mai trăiesc de aici înainte”, a afirmat preşedintele de onoare PNL.

El le-a mai spus liberalilor că, până să ajungă la sala congresului PNL, a trecut şi prin locurile unde se desfăşurau celelalte congrese, ale PC şi PSD, iar în ambele locuri a fost aplaudat. „Nu ştiu, or fi crezut că mă duc la dânşii”, a spus Quintus, în aplauzele audienţei.

Mircea Ionescu Quintus şi-a mai amintit că în anul 1996 era în campania electorală cu Mona Muscă, pentru funcţia de deputat, când s-a întâlnit cu Sorin Frunzăverde, fiiind impresionat de atitudinea acestuia, de colaborare şi de adversitate, în niciun caz duşmănie politică.

„M-a impresionat mult atitudinea sa (..) El a fost în sensul bun al cuvântului «baronul» de la Caraş-Severin (..) Am spus atunci: «Domnule Frunzăverde, vă felicit şi vreau să vă spun că vă comportaţi ca un adevărat liberal»”.

„Poate o să vină timpul”, a spus Quintus că ar fi fost răspunsul lui Sorin Frunzăverde.

Mircea Ioanescu Quintus şi-a încheiat discursul în acelaşi mod, recitând un catren: „Liberale simţăminte/ Ne îndreaptă înainte/ Luaţi aminte/ Luaţi aminte/ Antonescu preşedinte”.

Fostul democrat-liberal Sorin Frunzăverde a fost votat, sâmbătă, de Congresul PNL, cu majoritate de voturi, vicepreşedinte în Biroul Permanent Central, împotriva sa înregistrându-se patru voturi „împotrivă” şi nouă voturi de abţinere.