R. Kelly a fost găsit vinovat pentru trafic sexual de persoane în New York

R. Kelly, 54 de ani, a fost găsit vinovat, luni, la New York, pentru că a recrutat femei şi minore pentru sex, juraţii declarându-l vinovat de toate cele nouă capete de acuzare.

27 sept. 2021, 23:53
R. Kelly a fost găsit vinovat pentru trafic sexual de persoane în New York

R. Kelly a fost găsit vinovat pentru trafic sexual de persoane în New York. Juraţii l-au condamnat pe cântăreţ pentru opt încălcări ale unei legi anti-trafic sexual după nouă ore de deliberări în instanţa federală din Brooklyn, după ce au început deliberările vineri după-amiază. R. Kelly ar putea primi zeci de ani de închisoare, scrie New York Times.

R. Kelly a fost găsit vinovat pentru trafic sexual de persoane în New York

Cântăreţul a rămas nemişcat în sala de judecată în timp ce verdictul a fost citit, potrivit cotidianului. Expresia sa facială a fost ascunsă sub mască.  În procesul de la New York, care a început pe 18 august, Kelly s-a confruntat cu acuzaţii de trafic de fiinţe umane, hărţuire, pornografie infantilă, răpiri şi muncă forţată. Fostul star a negat toate acuzaţiile împotriva sa şi a pledat nevinovat. În timpul procesului, procuratura a încercat să demonstreze că R. Kelly nu numai că este un prădător, dar echipa sa i-a permis comportamentul mult timp.

Traficant de droguri prins după ce a fost urmărit de poliţişti pe acoperişurile unor case din București VIDEO

Acesta este primul caz din mai multe împotriva lui R. Kelly, pentru că el se confruntă cu acuzaţii în mai multe state, inclusiv în Illinois şi Minnesota.


loading...