Traficant de droguri prins după ce a fost urmărit de poliţişti pe acoperişurile unor case din București VIDEO

Un bărbat urmărit general după o condamnare la aproape 11 ani de închisoare pentru trafic de droguri a încercat să scape de poliție fugind pe acoperișurile dintr-un cartier al Capitalei. Poliţiştii l-au urmărit, prins şi imobilizat pe acoperişul unui imobil.

16 sept. 2021, 11:14
Traficant de droguri prins după ce a fost urmărit de poliţişti pe acoperişurile unor case din București VIDEO

Un bărbat condamnat de Tribunalul Giurgiu la 10 ani şi 10 luni închisoare pentru trafic de droguri a fost prins, joi dimineaţă, după ce a fost fugărit de oamenii legii pe acoperişurile unor case în Sectorul 5.

„În această dimineață, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele unui bărbat, condamnat la 10 ani și 10 luni inchisoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri.

Din investigații s-a stabilit faptul că persoana urmărită se ascunde la o adresă din Bucuresti, sector 5, iar la momentul pătrunderii in curtea imobilului, bărbatul urmărit a escaladat geamul unei dependințe și a început să alerge pe acoperișurile imobilelor învecinate, în încercarea de a scăpa”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Un şofer a murit în timp ce era urmărit de poliţie. Un apel la 112 anunţase că acesta ar avea un pistol, care s-a dovedit a fi o brichetă

Polițiștii l-au urmărit, prins și imobilizat pe acoperisul unui imobil, a mai precizat sursa citată.

Ulterior, bărbatul a fost transportat și încarcerat în penitenciar.

Citeşte şi: Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

 


loading...