R. Kelly, acuzat că ţine captive ŞASE FEMEI. Prima reacţie a CÂNTĂREŢULUI

R. Kelly, celebrul cântăreț american de R&B, a fost acuzat recent de site-ul Buzzfeed că ține șase femei în captivitate, controlând cu strictețe toate aspectele vieții acestora. Artistul a dezmințit acuzația de practicare a sclaviei.

18 iul. 2017, 08:15
R. Kelly, acuzat că ţine captive ŞASE FEMEI. Prima reacţie a CÂNTĂREŢULUI

R. Kelly, în vârstă de 50 de ani, devenit celebru grație cântecului „I Believe I Can Fly”, s-a declarat „alarmat și deranjat” de aceste acuzații formulate împotriva lui de site-ul Buzzfeed, a dezvăluit avocata sa, Linda Mensch.

„R. Kelly dezminte cu fermitate aceste acuzații și va lupta asiduu și într-un mod energic pentru a-i da în judecată pe acești acuzatori și pentru a-și spăla numele”, a afirmat aceeași avocată într-un comunicat.

Mii de femei, inclusiv românce, sclave sexuale în Marea Britanie FOTO şi VIDEO

Buzzfeed News a afirmat că șase femei tinere trăiesc într-o casă din apropiere de Atlanta și într-un apartament din Chicago sub o dominație totală a lui R. Kelly, care decide ceea ce ele mănâncă, hainele pe care le poartă și ar întreține relații sexuale cu ele. Tot potrivit Buzzfeed, aceste femei ar fi muziciene debutante, pe care cântărețul le-ar ține în captivitate, ca lider al unei secte.

R. Kelly este „un maestru al controlului mintal”, a declarat Cheryl Mack, o fostă asistentă a cântărețului, potrivit căreia celebrul artist le obligă pe cele șase femei să rămână în picioare, cu fața la perete, atunci când alți bărbați se află în aceeași cameră.

Dezvăluiri CUMPLITE dintr-un dosar de exploatare sexuală. Cum îşi tortura ucenicele un aşa-zis „guru” din Târgu Mureş VIDEO

Părinții uneia dintre tinere au organizat o conferință de presă, luni, în fața casei din Atlanta a cântărețului, și au afirmat că fiica lor, în vârstă de 22 de ani, a rupt orice formă de contact cu ei.

„Fiica mea a suferit o gravă spălare a creierului”, a declarat mama tinerei, Jonjelyn Savage. „Vrem doar ca el să o elibereze și să o lase să își continue viața”, a adăugat ea.

Însă tânăra în cauză, Jocelyn Savage, a dezmințit că ar fi supusă vreunei forme de constrângere: „Vreau doar să vă spun că am o viață foarte fericită și că nu am suferit nicio spălare a creierului sau ceva de acest fel”.