RA-APPS lămureşte misterul copacilor defrişaţi la vila prezidenţială de la Neptun. Câţi pomi au fost tăiaţi

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost acuzată în presă că a ordonat să fie tăiaţi peste 40 de copaci crescuţi în curtea vilei prezidenţiale de la Neptun. Potrivit România TV, RA-APPS susţine "că nu au fost efectuate lucrări de reamenajare/reconstrucţie, ci doar lucrări de curăţenie, igienizare/întreţinere curentă".

28 aug. 2015, 14:09
RA-APPS lămureşte misterul copacilor defrişaţi la vila prezidenţială de la Neptun. Câţi pomi au fost tăiaţi

Într-un răspuns oficial pentru România TV, RA-APPS spune că au fost tăiaţi 5 copaci de pe domeniul vilei Nufărul de la Neptun, însă precizează faptul că tăierea lor era obligatorie, dat fiind faptul că erau uscaţi şi exista pericolul prăbuşirii lor.

De asemenea, RAAPPS precizează că la vila de protocol de la malul mării nu au fost făcute lucrări de reamenajare sau reconstrucţie, ci doar lucrări de întreţinere, curăţenie şi igienizare. În plus, spune RA-APPS, nu s-au alocat sume suplimentare de la buget pentru aceste lucrări.

Cum petrec Carmen şi Klaus Iohannis la mare: „Aş fi vrut să îl văd… Dar n-ai cum” VIDEO

Răspunsul Regiei vine la trei zile de la apariţia în presă a informaţiilor potrivit cărora au fost defrişaţi mai multi copaci la vila de la Neptun, la ordinul lui Carmen Iohannis, pe motiv că aceştia ar favoriza existenţa ţânţarilor.

Partidul Ecologist Român, prin preşedintele Dănuţ Pop, a cerut astăzi, oficial, un răspuns al Admnistraţiei Prezidenţiale pe acest subiect, după ce anterior, i-a reproşat lui Iohannis că îi acceptă toate capriciile Primei Doamne.


loading...