RABLA 2019. Cum poţi să obţii prima de la stat chiar dacă nu ai o maşină veche

Rabla 2019 a demarat în trombă. În doar şase ore, peste patru mii de şoferi au primit vouchere pentru o maşină nouă. Cererea e mare şi pentru autoturismele electrice! Ce poți să faci dacă nu ai o rablă?

RomaniaTV.net
13 apr. 2019, 05:26
RABLA 2019. Cum poţi să obţii prima de la stat chiar dacă nu ai o maşină veche

Şi în acest an se vând tichete la negru, pe internet. Pentru Rabla Plus beneficiaţi de 45.000 de lei de la stat, iar pentru maşina pe care doriţi să o casaţi, beneficiaţi de încă 6.500 de lei de la stat.

CONDIȚII PROGRAM RABLA 2019

 

Dacă aveţi deja o rablă acasă, trebuie să urmaţi câţiva paşi înainte de a primi reducerea. Alegeţi maşina pe care v-o doriţi, aduceţi copii după talonul şi cartea rablei pe care o casaţi, cartea de identitate şi un certificat care să arate că nu aveţi datorii la stat. După ce v-aţi înscris pe site-ul AFM.ro, primiţi o confirmare electronică echivalentă cu ecotichetul de reducere. Ultimul pas este să casaţi maşina şi să o radiaţi atât de la fisc, cât şi de la poliţie.

CE FACI DACĂ NU AI O RABLĂ

Iar pentru cei care nu au o o maşină veche de casat, soluţii există şi în acest an. Pe site-uri există oferte. Sunt la negru e adevărat şi preţurile pornesc de la 1.900 de lei

Dacă totuşi apelaţi la o astfel de metodă, producătorii avertizează să fiţi foarte precauţi. Dacă doriţi să obţineţi reducerea pe numele dumneavoastră, talonul şi cartea maşinii trebuie să fie tot pe numele dumneavoastră. Dacă în schimb luaţi cele două documente de la altcineva, persoana respectiv trebuie să fie cu dumneavoastră la înscriere.

Pentru programul Rabla Casic mai sunt disponibile 26.000 de vouchere, iar pentru Rabla Plus, 5.000. Oficialii de la Mediu spun că ritmul de accesare este mai rapid ca niciodată în acest an.


loading...