Rabla pentru Electrocasnice. Începe a doua etapă a programului. Se dau vouchere pentru laptopuri şi tablete

A doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnic, în cadrul căreia se pot selecta vouchere pentru laptopuri şi tablete, începe de luni, de la ora 10.

12 dec. 2022, 09:31
Rabla pentru Electrocasnice. Începe a doua etapă a programului. Se dau vouchere pentru laptopuri şi tablete

Rabla pentru Electrocasnice continuă luni, 12 decembrie 2022, cu vouchere pentru laptopuri şi tablete. Voucherele vor putea fi generate de cei care doresc să achiziţionaze prin programul rabla laptopuri şi tablete începând cu ora 10.00.

Citeşte şi: RABLA PENTRU ELECTROCASNICE 2022. Statul îţi dă 500 de lei gratis pentru a-ţi lua laptop

Bugetul acestei etape este de 10 milioane de lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 12 decembrie 2022, ora 10:00 – 16 decembrie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

 

Rabla pentru Electrocasnice. Ce valoare au voucherele din etapa a doua

Astffel, se pot genera vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează:

  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei pentru tablete.

După finalizarea etapei sau după epuizarea bugetului, va avea loc şedinţa Comitetului de Avizare prin care vor fi validate voucherele rezervate. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit.

Persoana fizică care a selectat un voucher în prima ediţie şi ulterior nu l-a utilizat, nu mai poate selecta un voucher pentru aceeaşi categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic.

De asemenea, persoana fizică care a beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai poate beneficia de acelaşi tip de voucher pe parcursul aceluiaşi an calendaristic.