Războiul dintre Antonia şi familia Castellano continuă: „Femeia a plecat de acasă. Are dublă personalitate”

Nimeni nu mai declarase nimic de multă vreme, iar asta făcea ca totul să fie ca o bombă ce urma a fi detonată cât de curând. Aceasta ar fi descrierea situaţiei dintre Antonia şi familia Castellano, care a reintrat într-un conflict major. De când Antonia i-a cerut fostului soţ să încheie divorţul, spunând că vina este a amândurora, fostul socru, Ciro Castellano a reînceput seria acuzaţiilor cutremurătoare la adresa artistei.

RomaniaTV.net
04 feb. 2015, 13:28
Războiul dintre Antonia şi familia Castellano continuă: „Femeia a plecat de acasă. Are dublă personalitate”

Un scandal monstru a reizbucnit între Antonia şi fostul socru, Ciro Castellano. Deoarece Ciro Castellano nu acceptă situaţia în care s-a ajuns atât cu divorţul, cât şi cu custodia micuţei Maya, fostul socru al Antoniei o acuză pe aceasta că a plecat de acasă şi şi-a lăsat atât copilul, cât şi soţul de izbelişte.

Antonia ar putea scăpa de procesul de divorţ. Iată ce CONDIŢII i-a pus Vincenzo Castellano

Într-un interviu telefonic acordat recent celor de la ziarulring, Ciro Castellano a declarat că fiul său, Vincenzo nu va semna niciodată actele de divorţ în termenii impuşi de Antonia. De asemenea, el a mai ţinut să precizeze că noul copil al artistei, Dominic, nu va avea cum să poarte numele de Castellano, deoarece toată lumea ştie că nu este copilul lui Vincenzo şi că Maya nu şi-a cunoscut încă fratele.

„Antonia nu mă mai interesează, e un subiect închis pentru noi. Eu nu mai comunic cu ea, nu am ce să vorbesc. Mi-a fost dragă, am ajutat-o, niciodată nu am primit un mulţumesc. M-am săturat de situaţia asta, e obositor. Prefer să nu mai comentez… Femeia a plecat de acasă, a lăsat un soţ şi un copil, ce să mai zic? Are dublă personalitate.

Copilul ăla nu are nicio legătură cu noi. Nu are cum să-l treacă pe numele meu. Ce treabă am eu cu copilul ăla? Nu e al nostru, nu are cum să îl cheme Castellano. E o situaţie aberantă!

Noi am fi închis de mult capitolul acesta, dar ea are nevoie de succes, de publicitate!”, a declarat Ciro Castellano.

Citeşte şi  Antonia dezvăluie ADEVĂRATUL MOTIV al divorţului de Vicenzo Castellano