Rachetele Rusiei, poziţionate să lovească SUA în câteva minute. Scenariu apocaliptic pregătit de Putin

Conform scenariului său apocaliptic, "Biden are să continue să stea acolo și să se bâlbâie, dar ceilalți se vor gândi cum să negocieze" cu Rusia.

04 iul. 2022, 13:30
Rachetele Rusiei, poziţionate să lovească SUA în câteva minute. Scenariu apocaliptic pregătit de Putin

SUA ar putea fi prima ţintă a Rusiei în cazul în care războiul escaladează.  Potrivit lui Andrei Guruliov, Moscova ar trebui să încerce să provoace o criză asemănătoare celei legate de rachetele cubaneze și să își poziționeze niște arme capabile să lovească Statele Unite în 5 minute, relatează RADOR.

Conform raționamentului său, a pune SUA sub amenințarea unui atac cu rachete i-ar face pe aliați „să-l împingă” din nou pe Joe Biden la masa negocierilor pentru a pune capăt ostilităților.

Fostul şef NATO avertizează: Există riscul unui conflict armat direct NATO-Rusia. Putin ameninţă deja Suedia şi Finlanda
Oficialul rus a dat, astfel, de înțeles că amenințarea directă la adresa Washingtonului ar fi „singurul scenariu” care ar permite Rusiei să-și finalizeze misiunea „specială, de „denazificare” a Ucrainei.

„După o criză ‘bună’ urmează o destindere. precum cea care a urmat crizei rachetelor din Cuba. De ce? Pentru că, pe vremea crizei rachetelor cubaneze, se punea problema unei amenințări directe la adresa teritoriului SUA, o amenințare la care ei nu puteau riposta imediat. Trebuie să creăm niște împrejurări asemănătoare, atâta veme cât SUA se află în spatele tuturor acestor lucruri, iar alții se află în lesa lor. Prin armele noastre supersonice, suntem înaintea tuturor”, a declarat Andrei Guruliov, pe canalul Rossia 1.

„Armele noastre supersonice nu trebuie să se afle la bordul unor vase de război obișnuite, ci trebuie aduse în imediata apropiere a Statelor Unite, astfel încât să poată fi lansate în maximum 5 minute”, a mai spus parlamentarul.

Zelenski, primul mesaj după înfrângerea Ucrainei în Lugansk: „Vom reveni, nu cedăm nimic!”
Conform scenariului său apocaliptic, „Biden are să continue să stea acolo și să se bâlbâie, dar ceilalți se vor gândi cum să negocieze” cu Rusia.

„Pentru noi, acesta este singurul scenariu capabil să ducă la denazificarea și demilitarizarea Ucrainei. Numai o amenințare directă la adresa SUA și a Regatului Unit i-ar sili pe toți să se așeze la masa negocierilor, unde fiecare își poate susține propriile interese”, a insistat oficialul de la Moscova.

În cursul acestei săptămâni, Boris Johnson a dezvăluit că, începând din luna februarie, odată cu izbucnirea războiului, Rusia a amenințat de 35 de ori că apelează la arme nucleare sau la un armament modern împotriva aliaților Ucrainei.

Totodată, Johnson a atras atenția asupra faptului că aliaţii Ucrainei trebuie să sprijine Kievul ferm şi pentru o lungă perioadă de timp dacă nu vor să vadă „agresiunea” triumfând în Europa cum nu s-a mai întâmplat de la Al Doilea Război Mondial.