Rachida Dati şi-a găsit jumătatea

Fost ministru al Justiţiei şi actual europarlamentar, Rachida Dati renunţă acum la statutul de veşnică celibatară care a avut curajul să facă singură un copil. Ea îşi împarte viaţa  cu actorul Vincent Lindon.

27 ian. 2012, 20:11
Rachida Dati şi-a găsit jumătatea

În urmă cu o săptămână, Rachida dezvăluia revistei Voici că „a apărut un bărbat în viaţa ei”, de care s-a îndrăgostit imediat după ce l-a cunoscut, în luna noiembrie. Nu a vrut să spună cine este, dar ziariştii francezi au aflat. Bărbatul este actorul Vincent Lindon, pe care Rachida l-a întâlnit pe platourile de la Grand Journal.

Rachida a povestit că a fost dragoste la prima vedere şi că sentimentul a fost reciproc. Au fost văzuţi într-un restaurant parizian, luând masa împreună, râzând şi vorbind aproape în şoaptă, aşa cum vorbesc îndrăgostiţii.

La 46 de ani, Rachida, o imigrantă ambiţioasă care a fost cooptată în „guvernul multicolor” de către preşedintele Nicolas Sarkozy, pentru care lucrase mai înainte, în campania sa electorală, îşi oferă acum o poveste de dragoste, pe care o merită dealtfel din plin, cu actorul în vârstă de 52 de ani.

Până acum, Rachida şi-a concentrat atenţia pe carieră  şi pe fetiţa ei de 3 ani, Zohra, al cărei tată nu a fost nici până acum „divulgat” şi nu a mai avut timp de viaţa sentimentală.