Reacția violentă a lui Theo Rose! „Dă-te jos de pe copil că te distrug!” Ce a făcut-o pe artistă să se poarte așa

Theo Rose a avut o reacție cât se poate de violentă în momentul în care și-a văzut copilul în pericol. Iată care este situația care a dus-o în pragul disperării pe artistă.

17 aug. 2023, 22:29

Theo Rose este cât se poate de activă pe rețelele de socializare, tocmai pentru că este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc și a reușit să adune în jurul ei o comunitate uriașă. Vedeta împărtășește cu fanii aproape fiecare moment din viața ei, chiar dacă vorbim de situațiile mai puțin plăcute pe care le întâmpină.

Citește și: Familia lui Theo Rose și a lui Anghel Damian s-a mărit cu încă un membru. „Mi-au făcut o surpriză. M-a luat cu leșin”

Mai mult de atât, Theo Rose încearcă să își țină comunitate în priză, surprinzând cât mai multe momente din viața sa. De curând, cântăreață și-a bucurat fanii cu un clip video pe care l-a postat. Acesta îl surprindea pe băiețelul ei Sasha și un nou membru al familiei lor, pisica Sushi.

La doar două luni după ce a devenit mămică, familia lui Theo Rose s-a mai îmbogățit cu un membru. Este vorba despre o pisicuță pe nume Sushi, pe care a primit-o în dar de la finii săi.

Clipul video pe care l-a postat recent surprinde momentul în care pisica Sushi încearcă să formeze o relație cu bebelușul Sasha. Theo Rose a prins pisica chiar în momentul în care se urcase pe fiul ei. Imediat cum a văzut, artista a luat pisica de pe băiat, atrăgându-i chiar atenția.

De precizat este că, „amenințarea” venită din partea artistei la adresa animalului a fost doar o glumă, mai ales că vedeta a surprins întregul moment, urcându-l apoi pe internet, pentru a-i amuza și pe fanii ei.

„Dă-te jos de pe copil că te distrug! Dă-te jos!”, a spus Theo Rose, în videoclipul pe care l-a postat pe internet.

Atunci când Theo Rose a primit în dar animalul de companie, vedeta chiar a spus că pisica va fi, cu siguranță, cea mai bună prietenă a fiului ei și a avut dreptate, asta pentru că în urmă cu puțin timp, șatena a surprins o scenă emoționantă cu Sasha și pisica Sushi.

Vedeta l-a filmat pe băiețelul ei în timp ce dormea, iar lângă acesta se afla și animalul. Ba mai mult, Theo a transmis și un mesaj, imediat după ce a postat imaginea emoționantă.

„Deci mor! Nu mai pot de dragul lor! Nu mai pot”, a mai transmis artista pe Instagram, după ce i-a văzut pe Sasha și Sushi, pisica familiei, dormind împreună.

Citește și: Anghel Damian își sărbătorește ziua de naștere, la doar o zi după Theo Rose. Fotografii adorabile cu cei doi și fiul lor – FOTO