RADET, în colaps! O nouă avarie s-a produs în Bucureşti. Ce zone sunt afectate

RADET anunţă, joi, producerea unei avarii la magistrala de termoficare Grozăveşti-Griviţa. Termenul estimat de remediere este de 12-14 ore.

28 nov. 2019, 17:25
RADET, în colaps! O nouă avarie s-a produs în Bucureşti. Ce zone sunt afectate

RADET precizează într-un comunicat de presă că echipele de intervenţie sunt la faţa locului pentru operaţiunea de evacuare a apei din galerie, urmând ventilarea, înlocuirea tronsonului afectat şi ulterior repunerea în funcţiune.

Regia adaugă că va reveni cu date suplimentare după efectuarea manevrele de închidere a apei şi izolare a zonei afectate.

Vechimea magistralei avariate este de 40 de ani, conform sursei citate.

Tot în cursul zilei de vineri, RADET a anunţat sistarea furnizării agentului termic, pentru maximum 24 de ore, în zonele Fundeni, Aviaţiei şi Apusului, din cauza unor avarii produse la magistralele de termoficare aferente. Cele mai mari spitale pentru bolnavi de cancer din țară – Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Al. Trestioreanu – precum și Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, au rămas timp de 24 de ore fără apă caldă și căldură. Unităţile sunt conectate la magistralele RADET din Fundeni.

RADET opreşte căldura în Fundeni, Aviaţiei şi Apusului, pentru remedierea unor avarii. Spitale fără apă caldă


loading...