Radio Guerrilla îşi reia emisia. Vezi în ce oraşe va putea fi ascultat

Radio Guerrilla îşi va relua emisia în Bucureşti, după ce a câştigat un concurs organizat de Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru acordarea de frecvenţe de radio libere.

RomaniaTV.net
24 nov. 2015, 12:56
Radio Guerrilla îşi reia emisia. Vezi în ce oraşe va putea fi ascultat

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a organizat, în perioada 17 – 24 noiembrie, un concurs de acordare a 48 de frecvenţe FM şi AM, care sunt disponibile în prezent, printre care şi cele care au aparţinut Radio Guerrilla. La concurs s-au înscris 63 de societăţi, care fie voiau să îşi lanseze posturi noi de radio, fie să îşi extindă reţelele existente.

În concurs a intrat și Radio Guerrilla SRL, o societate nou înființată, ce încearcă să recupereze licențele Guerrilla, ce au aparținut în trecut Realitatea Media, retrase de Consiliul Național al Audiovizualului în septembrie 2013.

Câştigătorii acestor frecvenţe radio, printre care se află şi două în Bucureşti, au fost decişi de membrii CNA, prin vot, în şedinţa de marţi. Cele două frecvenţe din Bucureşti, cele mai disputate, au fost câştigate de Radio Guerrilla, respectiv de Antena 3.

În urma acestui vot, Radio Guerrilla își va relua emisia în Capitală, pe frecvența de 94,8MHz. Radio Guerilla va mai emite în Bistriţa (95,1), Brăila (105,5), Darabani (97,6) şi Craiova (92,7).