Radu Banciu, atac dezlănţuit la adresa lui Gică Hagi: „E bâtă ca antrenor. Ar fi o dramă ca aceşti oameni să conducă Naţionala”

Răzvan Burleanu i-a oferit lui Gică Hagi postul de antrenor al primei reprezentative. Însă managerul Farului a refuzat să preia mandatul oferit de președintele FRF.

24 nov. 2021, 16:08
Radu Banciu, atac dezlănţuit la adresa lui Gică Hagi: „E bâtă ca antrenor. Ar fi o dramă ca aceşti oameni să conducă Naţionala”

Preşedintele FRF i-a oferit lui Gică Hagi un contract „regesc” pentru a prelua frâiele Naţionalei, cu un salariu anual de 500.000 de euro şi o primă de calificare la EURO2024 de un milion de euro. Totuşi, Hagi a declarat că nu poate veni la Naţională atâta timp cât este actionar la Farul Constanţa şi nici nu doreşte să renunţe la clubul pe care l-a construit de la zero.

Într-un comentariu caracteristic, realizatorul Radu Banciu a declarat că, în opinia sa, Hagi nu a acceptat postul de selecţioner din orgoliu sau din prostie, afirmând şi că „regele” este „bâtă” ca antrenor.

„Hagi, dacă acceptă o ofertă, este mort, pentru că el este zero ca antrenor, este zero barat. El refuză din prostie sau din orgoliu, dar paradoxal este singura variantă care îl poate avantaja. Pentru că, refuzând, Hagi va rămâne mereu în actualitate.

Dar Hagi este la pământ. E ca și cum te-ai duce la Lăcătuș sau Stoichiță, ar fi o dramă absolută ca acești oameni să antreneze la națională.

Nu înseamnă că dacă ai dat cu piciorul în minge și ai avut un oarecare succes. Timpul lor a trecut. Ei nu sunt niste antrenori-model.

Au câștigat mai mult decât meritau. Au un nume și atât. Poți să îi pui în ramă și gata. Și Maradona era bâtă ca antrenor. Asta e și soarta lui Hagi”, a spus Banciu la Look Sport.

Citeşte şi: Ce trebuie să facă Simona Halep și Novak Djokovic pentru a putea participa la Australian Open 2022