Radu Banciu, ATAC SUBRUBAN la adresa europarlamentarului Carmen Avram. Reacţie uluitoare a CNA

Radu Banciu, recunoscut pentru modul sau mai puțin ortodox de a relata anumite lucruri, a atacat-o violent într-una din edițiile emisiunii "Lumea lui Banciu", difuzată la B1 TV, pe Carmen Avram, europarlamentar PSD, care fusese în studioul televiziunii, la o altă emisiune unde ar fi avut câteva reacții referitoare la ce se întâmplă zilele acestea.

14 apr. 2020, 13:12
Radu Banciu, ATAC SUBRUBAN la adresa europarlamentarului Carmen Avram. Reacţie uluitoare a CNA

Radu Banciu a fost, probabil, deranjat de atitudinea europarlamentarului PSD, aatfel că a crezut de cuviință să relateze despre acel episod, dar în modul lui caracteristic.

Radu Banciu, despre restricţiile impuse de coronavirus: „Oamenii erau obişnuiţi să meargă la serviciu ca să nu facă nimic”

„Asta o spun cei ca și Carmen Avram. Proasta asta a venit astăzi, în direct, aici, îmbâcsită, tetanizată cu toate minciunile ei și am urmărit-o foarte atent. A spus multe lucruri ok. Dar la un moment dat, în prostia ei, nu s-a putut abține să nu i-o tragă un pic și lui Traian Băsescu, ca nu cumva ăia, dacă se uitau pe la Antene, să zică: „Ce faci, băi, proasta dracului, te duci la ăla și nu ai zis nimic de Băsescu?”. Ştii? Ea e aia care ne mințea cu PSD-ul, că doamna Dăncilă ia nu știu câte… cred că nu își mai amintește de minciunile alea, în timpul scrutinului. Deci cele mai mari gogorițe… cu PSD-ul, că era plătită și trimisă de ăia”, a fost discursul lui Radu Banciu.

CNA a decis că este cazul să intervină. Astfel, conform Pagina de Media, B1 TV a primit doar somație, pentru că limbajul folosit de realizatorul Radu Banciu nu a fost unul deontologic!