Radu Banciu, dat în judecată de o prezentatoare Tv

Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu“, trebuie să răspundă în faţa judecătorilor pentru afirmațiile aduse la adresa prezentatoarei tv, Andreea Berecleanu.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 16:07
Radu Banciu, dat în judecată de o prezentatoare Tv

Andreea Berecleanu a acționat în judecată B1 TV și pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, pentru afirmațiile pe care jurnalistul le-a făcut la adresa ei. „Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi”, a declarat Andreea Berecleanu pentru paginademedia.ro.

Radu Banciu a declarat într-o emisiune, în luna mai, că „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție. Și-a găsit bărbați bine situați care să o propulseze”. El a mai vorbit și despre o presupusă relație cu Dan Diaconescu(OTV).

„Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi. Pe domnul Dan Diaconescu nici măcar nu-l cunosc, nici nu l-am văzut în viața mea. Dar asta e doar una dintre mârșăviile pe care le-a spus și nu poate rămâne așa. El atacă foarte multă lume și nu poți să-ți clădești succesul în felul acesta”, a mai spus prezentatoarea.