Radu Banciu îl desfiinţează pe Liviu Dragnea. „Un nimeni absolut! Ăsta conducea România, bă!”

Radu Banciu s-a declarat revoltat de faptul că România a fost o vreme condusă de Liviu Dragnea, "un garajist" și "un nimeni absolut" în opinia prezentatorului de la B1 TV.

09 sept. 2020, 06:24
Radu Banciu îl desfiinţează pe Liviu Dragnea. „Un nimeni absolut! Ăsta conducea România, bă!”

Liviu Dragnea a pierdut dreptul de a mai munci în atelierul auto de la Penitenciarul Rahova, după ce a acordat un interviu Ancăi Alexandrescu, fosta sa consilieră, chiar din spatele gratiilor. Marți, fostul președinte al PSD a fost audiat, în sistem de videoconferință, în procesul prin care a contestat această interdicție. Instanța a rămas în pronunțare.

Liviu Dragnea, audiat online în scandalul interviului de la Rahova. „A participat şi Irina, era acasă, in pijamale”

„Sunt unii chiar mai amărâți decât noi. N-am mai vorbit despre personaj în ultima perioadă… Ei bine, este vorba de Liviu Dragnea. Să știți că încă e viu acest cetățean, își petrece în ultima perioadă 23 de ore din 24 în celulă, ceea ce sigur, nu poate decât să ne bucure. Acum sunt niște probleme acolo. Audiat prin videoconferință la Judecătoria Sectorului 5 în procesul prin care a contestat interdicția de a mai lucra la atelierul penitenciarului Rahova, după ce a dat un interviu din spatele gratiilor doamnei Alexandrescu, el a intentat alte două procese penitenciarului. Asta face Dragnea în ultima perioadă… Dragnea a susținut că nu știa de la început că acea conversație lejeră pe Skype cu Anca Alexandrescu va fi difuzată și că abia apoi a fost informat. „De două luni și jumătate stau închis în cameră 23 de ore pe zi”. A 24-a oră muncește pe rupte la atelierul mecanic, de fapt la un garaj. Ăsta a condus România, Dumnezeule! Un garajist… Se pricepe, nu zice nimeni că nu se pricepe, dar asta trebuia să facă, bă, și în libertate. El conducea țara asta, el ne dădea sfaturi, el ne mărea pensiile, el ne trimitea la muncă, el ne aducea acasă, ne aștepta în stația de tramvai. El ne era baci, bă! Ăsta era prietenul lui Victor Ponta, prietenul tuturor. Un garajist… Liviu Dragnea, un nimeni absolut! Ăsta conducea România, bă! Lui i se închinau toate vedetuțele astea, toți spăgarii din televiziuni, toți PSD-iștii, toți alegătorii, ăsta ne conducea… Ăsta era Dumnezeul interlopilor, Dumnezeul tuturor”, a spus Radu Banciu.

Radu Banciu, avertisment după decizia autorităţilor de a începe şcoala. „Va fi o debandadă fără precedent”

Fostul lider PSD ispășește o condamnare la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.